7 Mart 2016 Pazartesi

YENİDEN MERHABA!



Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba.

Baharın gelmesiyle doğanın uyanışa geçtiği gibi, ben de blogumu kış uykusundan uyandırmaya karar verdim.

Çok uzun süredir blogla ilgilenemediğimi fark ettim. İşlerimin yoğunluğu bir sebep olsa da; ülke olarak,Dünya olarak geçirdiğimiz süreçler itibariyle; nereye gittim, ne yaptım, bu sezon ne modaymış, ne yedim vs. tarzı yazılar yazmak pek de içimden gelmedi.

Ama artık dönüş yapma zamanım geldi. Yazmak iyi geliyor bana ve daha da önemlisi, düşündüğümden çok daha fazla takip edenler olduğunu fark ettiğimde söyleyecek daha çok sözüm olduğunu anladım. Üstelik, söylenecek, konuşulacak çok daha önemli, anlamlı konularla!

Blogu açtığımdan bu yana, tek bir konuya odaklanmak istemedim. Dün gezi yazısı yazdıysam bugün canım dekorasyon hakkında yazmak ister, araştırıp her konuda bilgi paylaşabilirim. Ama bir konu var ki, benim için çok daha önemli, çok daha fazla zaman verip araştırma yapıyorum ve herkes tarafından duyulmasını istiyorum.


Sosyal sorumluluk, sağlık, zamandan ve hayattan tasarruf gibi, hem toplumsal hem de bireysel gelişimimize faydası olacak paylaşımlar benim için oldum olası çok önemlidir. Ağırlık bu konularda olacak demiyorum, bu blog tamamen ruh halime göre şekilleniyor malum :) ama şu anki amacım, kendime ve en azından +1 kişiye fayda sağlayabilirsem ne mutlu bana. Her birimiz için ciddi anlam ifade eden, dahası gelecek nesiller için de önem taşıyan konuları okumak hepimize iyi gelecek. Bir tek kişiye dahi fayda sağlarsam, bu bir tek kişi bile bu önerilerden faydalanıp memnun olursa ne mutlu bana.

Çünkü çok eski bir postumda paylaştığım gibi, bence, BLOG YAZARI OLMAK SORUMLULUKTUR.


Tabi ki daha önce paylaştığım türde yazılar da yer alacak, yine gezdiğim, gördüğüm, yediğim, memnun kaldığım konuları paylaşacağım. Bu süreçte sizlerden de beklentilerinize yönelik tavsiyelere açığım.
Aslına bakarsanız, eskisinden çok farklı da olmayacak, inanmazsanız buyrun bu kapsamdaki eski postlarıma bir göz atın.
Ben de o arada yeni yazı için hazırlıklarımı tamamlayayım ;)

Yeniden Merhaba :)










2 yorum:

  1. Merhaba bizim kız. Umarım bu uyanış bazı beyinlerin büyümesine vesile olur. Çok içten diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canımm :) birlikte,birbirimize fayda sağlarsak ne mutlu bize ;)

      Sil