1 Ağustos 2013 Perşembe

Bir Hediye ile Birden Fazla kişiyi sevindirmek ister misiniz?


Özel günler yaklaştığında herkesi bir telaş alıyor. Bayram, yılbaşı, doğum günü, yıl dönümleri... Ufak tefek hediyelerin, bir kutu çikolatanın kocaman bir mutluluğa dönüşüp, bir tek hediye ile birden fazla kişiyi mutlu edebileceğinizi söylesem size ne dersiniz?
Hem amacınıza ulaşıp hem de çok büyük bir iyilik yapabileceğiniz bir imkanınız olduğunu söylemeye geldim. Ama öncesinde genel bağış şekillerinden bahsedeyim:

Lösemili Çocuklar Vakfı LÖSEV' e bayram öncesi maddi bağışta bulunarak doğrudan faydalı olabilmeniz mümkün. Ayrıca; Vakfın web sitesinde soldaki "Siz Ne Yapabilirsiniz" sekmesinden eşya yardımı gibi seçeneklerden size uyanı seçebilirsiniz. Örneğin; okul ihtiyaç listesinde labaratuara malzeme dolapları, bando kıyafetleri, eşofman, spor ayakkabı,satranç takımı; atölye ihtiyaçlarında desenli-düz renkli kumaşlar, silikon elyaf, taraftar bebekler için yün ipler,pijama,iç çamaşırı,çorap,nevresim,battaniye vs gibi basit ve ufacık ihtiyaçlar listelenmiş. Gönlünüzden geçenleri alıp minik melekleri mutlu edebilir, tedavilerine ve eğitimlerine siz de katkıda bulunabilirsiniz.
Şimdi gelelim esasen bu postun hazırlanma sebebi olan en basit,en kolay ve sizin de ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek en etkili yönteme :)


LÖSEV' in atölyesinde yukarıda bahsettiğim ürünlerin gönderilmesi ile yapılan ıspanak bebek,kartlar vs gibi ürünlerin satışının yapıldığı alışveriş sitesi ISPANAK tan, hediyelik çikolatanızı alabilir, sevdiklerinizi bu tatlı hediyelerle mutlu edebilirsiniz.
Hem bu lezzetli tatları denemek, hem de miniklerin yaşayacağı mutluluğu düşünmek insana büyük bir mutluluk tattıracaktır.



Üstelik ürünler sadece bununla sınırlı da değil;nikah şekerine alternatif olarak son zamanlarda sıklıkla kullanılan minik keselerden de bulabilirsiniz. Ayrıca keçe yaka iğnesi,keçe nazarlık da yine nikah şekerine alternatif olabilecek şık ve farklı ürünlerden.

 

 

Alternatifler bitmek bilmiyor; anne mutfağından el yapımı ıspanaklı,havuçlu erişteler, tam tahıllı tarhanalar ve hatta bebek tarhanaları da yine dükkanda satılanlar arasında.Anlayacağınız biz onlara katkıda bulunacağız diye,LÖSEV de bize katkıda bulunmaya yemin etmiş ve bunun için özenle çalışmış!

 

Saymakla bitmiyor,daha neler var neler; taraftar ürünleri,kurabiyeler,defterler,hediyelik ürünler, ofis malzemeleri, kupalar,karpostallar ve daha neler neler.... Özetle her konuda beklentinizi karşılayacak bir dükkan bu dükkan ve en önemlisi de alınan en ufak ürünün gelirinin o minik meleklerin tedavisinde kullanıldığını bilmek. Bu yüzden; siz hiiçç bir ihtiyacınızı da mı bulamadınız; girin kartpostallar bölümüne,seçin beğenin bir kaç tane,doğum günü, yıl dönümü, bayram-seyran, yılbaşı vs. için tebrik mesajı gönderin sevdiklerinize! Hem eskileri anıp mükemmel bir nostalji yapmış olursunuz,hem de ufaklıklar mutlu olur!

Bloga bu postu hazırlarken telefonuma LÖSEV' den "Sizin yardımlarınızla iyileşiyoruz. Tedavisi devam eden kardeşlerimizi unutmazsınız değil mi?" mesajının gelmesi bir tesadüf değil. Ben LÖSEV sitesine geçiyorum millet, sizlere de tavsiye ederim ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder