19 Mart 2012 Pazartesi

gliss saç bakım ürünleri-tavsiye

Kendimi bildim bileli sık sık şampuan değiştiririm. Bir şampuan bitince mutlaka başka ürünlere geçer bir kaç ürün sonra yine ondan alırım. Ama Gliss zengin çeşitleriyle sürekli kullandığım markalardan birisi. Bugüne kadar hangi seri geldi geçtiyse mutlaka ya saç bakım kremini,ya spreyini ya da şampuanlarını kullanmışımdır. Son zamanlarda boya nedeniyle saçlarımın yıprandığını fark ettiğimden beri,onarıcı bir ürün arıyordum ve yine aradığımı Gliss de buldum.

Bu seri;ambalajındaki yazılar ile ve açıkçası siyah alımlı rengi ile dikkatimi çekti :) 3 kat sıvılaştırılmış keratin içeren bu şampuanın kuru ve yıpranmış saçları ilk yıkamadan güçlendirdiği vs. vs bir çok etkili cümle kuruluyordu. Bugüne dek Gliss in ürünlerinden genellikle memnun kalmam nedeniyle, hadi bu sefer de bu çeşidini deneyeyim dedim,yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve artık önermem için yeterince zaman geçmiştir diye düşünüyorum :) öyle hemen ilk yıkamada bir etkisi oldu mu bilemem,çünkü ürünlerden mucize bekleyenlerden değilim ve dolayısıyla pek dikkat kesilmedim ilk yıkamada. 

Ürünün zamanla hakikaten saçıma yaradığını,saçımı beslediğini fark ettim. Bunu fark etmemde insanların "senin saçların ne güzel parlıyor boyamana rağmen çok sağlıklı duruyor" demesi de bir hayli etkili tabi ki :))

Şu an sadece şampuan ve kremini kullanıyorum,elimde hala bu yazımda bahsettiğim 7 farklı yağ içeren saç bakım spreyi var,devam ürünü olarak bunu kullanıyorum ve şampuan,saç kremi ve bu sprey mükemmel bir üçlü oluşturdu. Tavsiyem; ilk yıkamada sadece şampuanı, ikincide şampuan ve kremi karıştırarak ikisini birden kullanmanız, yıkamadan sonra saçlarınız nemliyken spreyi sıkıp saçınızı kurutmanız. Saçlarınız istediğiniz şekle gelirse bana da bir teşekkür edersiniz sanırım :))))

1 yorum:

  1. ben de pembesini kullaniyorum. :) http://the-lizard-queen.blogspot.com/

    YanıtlaSil