19 Mart 2012 Pazartesi

alımlı bir alix avien kırmızısı-161

Ne kadar çok oje sürsem de şu oje postlarına bir türlü gereken özeni gösteremiyorum,aklımdan aynı anda o kadar çok konu geçiyor ki,onu bunu şunu yaz derken kalıyor oje postları.
Size uzunn zaman önce denediğim,özel geceler için ideal bulduğum simli 161 numaralı Alix Avien kırmızısını tanıtmak istiyorum.
 Gördüğünüz üzere çok koyu bir kırmızı değil,daha çok nar çiçeğine yakın. İçindeki altın rengi simler onu diğer kırmızılardan ayırıyor ve özel kılıyor :)

Yalnız Alix Avien' in diğer ojelerine göre çok daha şeffaf,daha önce bu ve bu yazılarda tanıttığım ojelerden farklı olarak daha açık bir yapıya sahip. Bu postlardaki gibi öyle tek katta opaklık elde edemiyorsunuz,2 hatta 3 kat sürmeniz gerekiyor ki renk de simler de tam olarak kendini belli etsin ;)
 
Tavsiyem; 3 kat şeklinde kullanmanız ve özel gün ve geceler için tercih etmeniz :)
kokulu öpücükleerrr =D

4 yorum:

  1. Kırmızı ve sim kombinasyonu beni acayip cezbediyor. Bugün kozmetikçide Pastelin yeni çıkan kırmızı simli ojesini gördüm mutluluktan uçtum. Şu anda da kendisine hayran hayran bakıyorum :) Senin bu Alix de muhteşem görünüyo! Güle güle sür:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa ben siyah ve beyaz zeminli simli pastelleri gördüm ama kırmızılı pasteli görmemiştim merak ettim bak şimdi güle güle kullan ;) ben de altın rengi simle kırmızıyı oldum olası çok yakıştırıyorum,aşırı havalı duruyor yaa :))

      Sil
  2. evet bendede var süper ama ince yapılı birazda zor kurudu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uzuunn zamandır kullanmayınca nasıl kuruduğunu hatırlayamadım açıkçası =)olsun,yine de ne demişler,2 kuruş fazla olsun kırmızı olsun =D

      Sil