10 Şubat 2012 Cuma

beyler;azıcık yaklaşın buraya!

burası unisex bir blog olmalı diyerek yola çıktım,beylere de faydam dokunacağına söz verdim :)
yolun başındayken, bu ara onlara yönelik ilk ve en faydalı olabilecek yazım sanırım kabus gibi gördükleri 14 Şubatla ilgili öneri yazısı olabilir :) 

sözüm sevgilisi, nişanlısı, eşi olan beylere değil sadece, birine abayı yakmış bir türlü açılamamış erkekler de bu tüyolardan faydalanıp o gün sevdiceğinin kalbini çalabilir belki belli mi olur :)
malum; erkeklerin hem çok düşündüğü hem de kimi zaman hiç önemsemediği sorudur "kadınların ne istediği"
Hayatın akışı boyunca kadınların ne istediğine, ne yapsa mutlu olacağına kafa yormayan,daha doğrusu pek üzerinde durmayan beyler, ne zaman ki bir tartışma çıkar, bir yanlış anlaşılma veya memnuniyetsizlik olur, işte o zaman "bu kadınlar ne ister anlamam ki" diye dert yanmaya başlarlar :)
aman ha yanlış anlamayın;amacım sizleri yerden yere vurmak, bu yazı ile kadınlar şöyle üstündür erkekler böyle düşüncesizdir vs. tarzı cümleler kurmak değil,sevmem çünkü bir cinsi göklere çıkarıp diğerine tüm kabahati yüklemeyi, elimden geldiğince de yapmaya çalışırım tabi :) biz kadınlar da az problemli, az çetrefilli değiliz hani, bazen sizin işinizin de zor olduğunu bariz bir şekilde görüyorum :)

Neyse; yazımızın mevzusu,gerçek hayatta ne işimize yarıycak yeaaaa dediğimiz,ilkokulda öğrendiğimiz belirli gün ve haftalardan daha büyük önem arz eden sevgililer gününün gelmiş çatmış olması ve hala icraate geçmemiş beylerin bulunma ihtimali :)

sevgili,nişanlı,eş demekle uğraşmayacağım, çiftlerle kısıtlamayacağım; kısacası SEVDİĞİNİZİ mutlu etmek için mutlaka çok para harcamak, çok zahmete katlanmak gerektiğine inanıyorsanız yanılıyorsunuz. tamam, kabul ediyorum, modern şehir hayatına kendini fazla kaptıran bazı hemcinslerim maddiyata cidden fazla önem veriyor olabilir ama zaten onlara diyecek sözüm pek yok, siz onu ne yapsanız da mutlu edemeyebilirsiniz, yani ben ne desem boş olur :)
beyler maddi imkanları elverdiğince hediye alırken, sevdiğinin beğenilerini, yaşam tarzı, giyim tarzını biraz düşünerek,önü göz önünde bulundurarak almalı. son zamanlarda kurduğu cümlelere, "ah şu da şöyle olsaydı ne de güzel olurdu", "aaa duydun mu bilmem kim buraya geliyormuş konser verecekmiş" şeklindeki cümlelere kulak kesilmek gerek. 

özellikle istanbul gibi stresli bir şehirde ve yoğun bir işte çalışan insanlarsanız; 14 şubattan sonraki hafta sonuna alınacak bir hafta sonu turundan güzel hediye olamaz. malum fırsat siteleri sayesinde bu tür hediyelerin maddi karşılığı da oldukça makul hale geldi. Hangi kadın sevdiğiyle hafta sonunu böyle bir yerde geçirmek istemezmiş, şaşarım :)

madem fırsat siteleri üzerinden konuya örnekleme yaptım, devam edeyim. sevdiğin fransızca şarkılara bayılıyor ama bir türlü söyleyemiyor mu, hafta sonlarını hep aynı geçirmekten mi dert yanıyor, al bir fransızca kursu başlangıc fırsatı dil öğrensin :) hobi edinmek,zevk edinmek stres atmayı sağlar, yine aynı bahsettiğim sitelerde günlük workshoplar var, örneğin makyaj uygulama teknikleri, örneğin çikolata yapımı, örneğin ebru sanatı gibi. sadece bir günlük olanı da bir kaç hafta süreni de var, hem senin ne kadar ince düşünceli olduğunu göstermen ve onun aklını çelmen için bir fırsat hem de sevdiğinin hiç unutamayacağı deneyimler edinmesi, yeni yetenekler kazanması için :) hem laf aramızda; gittiği bu etkinlikler stres atmayı da sağlayabilir, bu da sizin için ayrı bir artı olabilir :)

burada hem cinslerime seslenmelik bir parantez açma ihtiyacı duydum :) şu satırları okurken homurdanmaya, söylenmeye, eee bu kız ne diyor ama biz öyle miyiz demeye başlamış olabilirsiniz. haklı da olabilirim, haksız da, kabul edin ki beylere stresli anlarında dünyayı dar eden arkadaşlarımız bol sayıda :) o yüzden ne bana kızın ne de buna dair dert yanan beylere :)

neyse,nerde kalmıştık biz gençler,tamamdır,hatırladım :)
sevdiğiniz son zamanlarda kendisine zaman ayıramamaktan kuaföre bile gidememekten mi dert yandı, kolay :)
yine aynı sitelerde beylerin deyimiyle "boya+badana+pasta+cila" paketleri gayet uygun fiyatlarda. saç boyası, cilt bakımı, manikürü,pedikürü, vs. her şeyi içeren bu paketler, kuaförün psikolog terapisi gibi geldiği kadınlarda büyük memnuniyet yaratacaktır :) aman diyeyim, hediyeyi verirken "güzelleşmen için değil,stres atman,neşe bulman için,sen zaten yeterince güzelsin" vs. türünde cümlelerle verin,yoksa çok feci yanlış anlamalara sebep olabilirsiniz,sonra bana ama bu hediye onu çok kızdırdı diyerek gelmeyin :) bu örnekler böyle çoğaltılabilir, dans kursu, konser-tiyatro bileti vs. gibi.

Bu bahsettiklerimi illa ki fırsat sitelerinden alacaksınız diye bir kural yok tabi ki de,konuya oradan girdik ve maddiyata takılmayın diye ekonomik hediyeler üzerinden devam ettim. Olur da sitelerden almaya kalkacak olursanız, hem hizmeti aldığınız mekanı, hem de fırsat sitesini biraz araştırmanızda fayda var,her önünüze gelen yerden bu kuponlar alınmıyor, bir kaç kez mağduriyet yaşadım ordan biliyorum :)

lafı fazla da uzatmadan;diyelim ki bunların hiçbirini yapamadınız mı? o gün,bugüne dek hep sevdiğinizin yaptığı bir şeyi onun için siz yapın,ellerinizle yemek hazırlamak olur,çocukları okula bırakmak okuldan almak olur, işleri organize etmek olur, olur da olur. onun hayatını kolaylaştırın, akşam karşınıza alıp,çok değil bir kaç sevgi sözcüğü söyleyin, neden onu sevdiğinize, neden hayatınızda olmasından mutluluk duyduğunuza dair ve günün kalanını onun isteklerine bırakın. 

emin olun sevdiğinizle güzel vakit geçirmekten siz de keyif alacaksınız. şimdiden başarılar dilerim beyler :)

Not: ilk görseldeki grafik; guvenmx nickli bir grafikere aitmiş,ben çok anlamlı buldum, emeğe saygı gereği linkini de verelim :)

4 yorum:

  1. bu çok faydalı bir yazı olmuş, şahsım adına

    YanıtlaSil
  2. ama istediğim kadar erkeğe ulaşamadı ne yazık ki :(( beğenmenize sevindim,siz de paylaşırsanız belki daha çok bey faydalanır bu fikirlerden ;)

    YanıtlaSil
  3. merhabalar:)
    ne hoş bir sayfa bu böyle.
    izliyorum hemen.
    bende sizi bekliyorum sayfama.
    kucak dolusu sevgiler..
    :)

    YanıtlaSil
  4. bu çok faydalı bir yazı olmuş, şahsım adına

    YanıtlaSil