9 Aralık 2013 Pazartesi

Essence Sand Effect-165-Here's My Number


Bloglarda sıklıkla denk geldiğim Essence Sand Efect ojeyi sonunda Gratis Beşiktaş şubesinde bulup bir adet edindim. Sadece 165 numaralı "Here's my Number" renginin olması nedeniyle bunu alabildim. Açıkçası bu kadar güzel bir görüntü, bu kadar ışıltı beklemiyordum.


Ağırlıkta koyu gri simlerin olduğu ojede; mavi, yeşil, sarı ve hatta kırmızı olmak üzere bir dolu renkte sim var. Sand Effect özelliği nedeniyle pürüzlü, pütürlü bir yapısı var. Ama Golden Rose İmpression serisindeki gibi sağa sola takılan cinsten değil, daha çok Pastel Matte Sand ve Golden Rose Holiday koleksiyonundaki ojeler gibi ve tabi ki çok daha ucuz, 2,95 TL. Son zamanlarda hem renkleri hem de fırçalarının rahatlığı nedeniyle Essence lere sardım,bakalım daha neler çıkacak karşıma ;)

Simli ve bunun gibi dokulu ojelerin eeenn sevdiğim yanı hemen kuruyabilmesi ve kurumadan önce bozulma olsa bile çok belli etmemesi, tabi bir noktaya kadar :) 


Fotoğraflarda mümkün olduğunca renkli simleri yansıtmaya çalıştım ama yine de o tırnaktaki mükemmel duruşu tam yakalayamadım. Bu iki fotoğraf gerçeğine en yakın olanı, tırnaklarınıza bakmaktan kendinizi alamıyorsunuz, şahsen ben öyle oldum :)

Yılbaşı, doğum günü vs. özel günler için hayli süslü bir tercih olabilir. Ya da benim gibi sıradan bir günde tırnaklarınızı renklendirmek için de kullanabilirsiniz ;)


4 yorum:

  1. çok güzel durmuş tırnaklarında, çıkarması zor olmasa simli,parlak ojeleri daha sık süreceğim ama uğraştırması nedeni ile genellikle yazın, özellikle tatilde tercih ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de eskiden üşeniyordum da şu folyo tekniği sayesinde artık daha sık sürüyorum,tabi ona da ayrı zaman harcamak lazım ya onu da yapıyoruz arada :D

      Sil
  2. bende de bundan http://waffletadinda.blogspot.com/2013/11/oje-deneyimim.html var =) çok güzeller
    bloguma beklerim
    sevgiler..

    YanıtlaSil