21 Ağustos 2013 Çarşamba

düğün önerileri


Zaman ne de çabuk geçiyor,daha dün evlendim bloga düğün postumu yazdım derken bugün 1 yıllık evli oluverdim... 


İnsan düğün,dernek hazırlıklarına o kadar çok odaklanıyor,kendisini aylarca bu konuya o kadar çok kaptırıyor ki; doğal olarak bir günde 3-4 saatte biten düğünden hiçbir şey anlamıyor, "bu kadarcık mıydı yahu" diyerek hevesi kursağında kalıyor :) Ben de aynı ruh haline girdiğimden; 1 senedir ah keşke her sene düğün yapılsa dedim durdum,gelin düğün fotoğraflarına,fikirlerine bakmaktan vazgeçmedim. Bu hissi evlenenler daha iyi anlar, henüz bekar olanlar ise "eehhh evlenmişsin işte,bırak da artık biz düğün yapalım" der :)

(NOT:bilmeyenler için: fotoğraftaki biz değiliz,fikir hoşuma gittiği için paylaşmak istedim ;) )
Dedim ya; bugün birinci yıldönümümüz, madem ki artık gelinlik,düğün,süsleme,kutlama olayları geride kaldı ben de bol bol düğün dernek önerileri veririm burdan. Bugünkü önerilerim sizin de kolaylıkla yapabileceğiniz, düğününüze güzellik katabilecek unsurlar. Dileyen ben üstesinden gelirim diyerek bu görsellerden fikir edinebilir, aman ben uğraşamam diyen ise organizasyon firmaları ile anlaşarak bu fikirlerin kendi düğününde uygulanması için görüşebilir. Özellikle de kumsal düğünü yapmak isteyenler, deniz kenarında düğün hayali kuranlar bu görseller çok işinizi görecektir,hepsinden faydalanmanızı tavsiye ederim ;)



 

 


 

 

 





 


 

 


Hiçbirini mi yapamadınız? O zaman size tavsiyem; düğün fotoğrafları için son zamanlarda hayli revaçta olan "trash the dress" uygulaması :) 

Son zamanlarda bir çok düğün fotoğrafçısı trash the dress (trash day) hizmeti vermeye başladı. Düğün günü koşturmacasına fotoğraf gibi sonsuza dek elinizde kalacak en önemli şeyi sıkıştırmamanız için, fotoğrafçınızla birlikte düğünden sonra bir tarih belirliyorsunuz,artık balayına gittiğiniz yer mi olur, deniz kenarı mı olur neresini isterseniz; hafif bir makyaj, belki düğünde bozulur diye yaptıramadığınız dağınık saçlar ile dilediğiniz pozları verip aman gelinliğim kirlenir telaşı yaşamadan mükemmel kareler çıkarabilirsiniz. Buna gelinlikle denize girmek de dahil ;)

Ve mutlaka davetlilerle bu pozu vermek lazım :)


Bol görselli bir post ile ben kendi açımdan hevesimi aldım,umarım evlenecek takipçilerimizde "işte budur" etkisi yaratan bir post olmuştur :)

4 yorum:

  1. Son zamanlarda gördüğüm en iyi düğün önerileri postuydu, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. ayyy, Allahim nasip eglesin :)

    YanıtlaSil
  3. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Benim de düğünüme 2 ay kaldı, çooook heyecanlıyım :)
    İzleyicinim artık.. :) Bu arada çok hoş bir çekilişim var, muhakkak beklerim :)
    Sevgiler
    http://http://whiteglaze.blogspot.com/2013/08/beyaz-srn-buyuk-cekilisi.html
    twitter: @_gamzeahmet_

    YanıtlaSil
  4. Merhaba canım,
    Bloğunu çok beğendim, izlemeye aldım :))
    Bana da beklerim: http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle,
    İzmir'den sevgiler...

    YanıtlaSil