1 Temmuz 2013 Pazartesi

Flormar Wet Look ve Glitter Koleksiyonları!


1 aylık aradan sonra yeniden merhaba...
Ülke gündemi nedeniyle ara verdiğim blog yazılarına sonunda dönüş yaptım.
Hepimiz hayli üzücü,yorucu günler geçirdik,olanları kimsenin unutması beklenemez ama sanırım artık kaldığımız yerden devam etme zamanı.
Dönüş yazısında iki mükemmel koleksiyondan bahsetmek güzel olacak. Flormar Wet Look ve Glitter adlı iki yeni koleksiyon sürdü piyasaya. İlk fırsatta gidip ikisinden de ikişer güzellik aldım ;)
İlk denemeyi de Wet Look serisinin eskilerin cam göbeği şimdilerin mint yeşili denen WL02 nolu rengi ile yaptım.

Wet Look serisinin tanımı web sitesinde şu şekilde yapılmış:


Yenilikçi geniş fırçası sayesinde kolay uygulama imkanı sağlarken, ojenin parlaklığını maksimum düzeye çıkartır.
Renge uzun süreli canlı görünüm kazandıran etken maddeler ile geliştirilmiş olan bu ürün, maniküre ekstra çekici bir görünüm katar. 



Fırçası gerçekten de sürüm açısından Flormar ın klasik fırçalarına göre çok daha rahat kullanış sağlıyor,bu sürdüğüm renkten midir bilmem ama parlaklık ise cidden had safhada,bana pastel tonda bir rengin neon gibi görünebileceğini ispat etti :) Üstelik China Glaze in Ghoulish Glow gibi sanki karanlıkta parlayacakmış efekti veriyor,ki en çok buna hayran kaldım :)

Kıvamına gelince; bendeki oje bir hayli yoğundu hatta olması gerektiğinden biraz fazla yoğun ve katı olduğu için sürmekte hayli zorlandım,çizgilenme ve topaklanma yaptı,ama el alışkanlığı olunca ona göre ayarlama yapabiliyorsunuz.

Opaklık açısından tek kat sürme yeterli olabilir ama çizgilenme nedeniyle ben iki kat sürmeyi tercih ettim. Kuruma hızı da gayet tatmin edici.
Ben bunları Flor Mar kiosklarından aldım, Fiyatlara gelince; Wet Look ojeler 5,00 Glitter olanlar ise 3,50 TL. Wet Look satın almak için flormar online alışveriş den faydalanabilir veya kisok lara gidebilirsiniz. Yeni Glitter serisini web sitesinde göremedim ama kiosk lara giderek canlı halini görmeniz daha süper olacaktır ;)

4 yorum:

  1. istanbula döner dönmez bakacağım bunlara özellikle wetlooku çok merak ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ilk başta pek farklı gibi görünmese de zamanla anlaşılıyor değişik duruşu =)

      Sil
  2. ay glitterlara mutlaka bakmalıyım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle bakmalısın,çok güzel renkler ve desenler var ;)

      Sil