2 Temmuz 2013 Salı

Akdeniz esintili evler için dekorasyon önerileri


Dekorasyon deyince aklıma ilk gelen kombin mavinin tonları ve beyazın birlikteliğidir. Marine temalı da denen bu konsept özellikle de yazlıklar için mükemmel bir dekorasyon tercihi olabiliyor. Mavi ve beyazın ferahlığı bende Yunan Adalarında bir manzaraya bakıyor hissi uyandırıyor!
Yazlığım yoksa ne yapacağım demeyin,evlerinizde yatak odalarında bu konsepti kullanarak ferahlatıcı bir etki yaratabilir veya deniz, kum, güneş hissini banyonuzda bu tarzı deneyerek de yaşayabilirsiniz ;)

Her zaman belirttiğim gibi, bütün eşyaları değiştirmeye devasa masraflar yapmaya gerek yok. Evinizdeki ana mobilyalarınız sade ise aksesuarlar ve küçük dokunuşlarla bütün havayı değiştirebilirsiniz.

 Şimdi salonunuza bir göz atın; perdeleri mobilyaları olmasa da; mavi beyaz tonlara, deniz canlılarının olduğu desenlere sahip yastıklar, deniz yıldızı veya deniz kabukları içeren küçük dekoratif ürünlerle evin görüntüsünü bir anda değiştirmeniz mümkün.

 Minik denizcileri de unutmamak lazım; çocuk odalarına böyle küçük aksesuarlar tarzınızı tamamlamanızı sağlar.

Banyolar için çamaşır sepeti, banyo seti ve halısı haricinde; benim yaptığım gibi stickerlarla da banyoyu güzelleştirebilirsiniz. Emin olun banyomun o eski halinden eser yok =D




 Deniz kabukları ve deniz yıldızları içeren ürünleri satın almanız gerek yok kendinize DIY project arıyorsanız buyrun en güzeli burada. Topladığınız deniz kabuklarını veya yıldızları aynanızın çevresine yapıştırabilir, bir vazoya yerleştirerek dekoratif olarak kullanabilirsiniz. Alltaki deniz kabuğu koleksiyonuna ise ayrıca hayran kaldım, büyük evler için denenebilecek bir kendin yap projesi olur bu ;)


Siz de benim kadar sevdiniz mi bilmem ama ben bunları gördükçe yine eve bu konseptte eklemeler yapasım geldi!
Görseller pinterest, google arama motoru ve evmanya dan alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder