10 Mayıs 2013 Cuma

Rimmel In Pastel Renkleri!

Birbirine bu kadar uyan,bu kadar romantik ve sevimli görünen başka bir oje çifti görmedim ben! Son Watsons turumda Rimmel ojelerine bir göz atayım dedim. Son zamanlarda Rimmel ciddi anlamda favori ojem oldu. Watsons Rimmel markasını Türkiye' ye getirmekle en akıllıca hareketi yaptı. Apocalips rujların estirdiği fırtına hala dinmek bilmedi malum ;) Ojelerinin hakkı yeterince verilmiyor ama bence. Oysa hem ekonomik hem de gerek sürümü gerek kalıcılığı açısından diğerlerinden bir adım önde! Ne diyordum; evet, rengarenk çeşitler arasında yaza uygun bu iki pastel renk gözüme çarptı. İt's a Boy ve İt's a Girl gibi;pembiş ve mavi tonları ile birbirlerini bu kadar tamamlıyorlar sanırım :)
Gelelim oje sürme serüvenimize; bu mükemmel iki renk ile birlikte Rimmel in Nail Rescue cilasını da aldım.Kırılan,güçsüz tırnaklarıma bir de bunu deneyeyim dedim. Zemine Nail Rescue sürüp kısa süre sonra kuruduğunu görünce hemen renklerimi sürmeye geçtim.

420 numaralı Aqua Cool; pastel mavi nin en güzel örneklerinden!Tırnağımda göründüğü fotoğraflarda maviliği daha bir yoğun çıkmış,aslında tırnakta da alttaki fotoğrafta şişesinde göründüğü gibi, hafif lila tabanlı görünüyor. Ama çok durağan,çok sakin bir mavi tonu. Mutlaka denenmeli. Ojenin sürümü; Rimmel' in Maxi Brush özelliğine sahip fırçaları ile hayli kolay oldu,taşırma derdi nerdeyse yok denecek kadar az. Mevcut taşma ihtimali de benim tırnakların biraz minik olmasından ötürü :)

294 numaralı Pink of Me rengi ise; içinde minicik altın tonda simleri olan pudraya çalan bir pembe,tam bir macaron rengi (nasıl tanımlama ama :) ) Altın simler deyince gözünüz korkmasın, tırnaklarımdan da şişesinden de çookkk hafif dozda olduğunu görebilirsiniz ;)

Ojelerin kuruma hızından da hayli memnun kaldım. Şunu unutmayın; saniyesinde tırnağını bir yere sürüp bozan ben bile çabuk ve sorunsuz kurudu diyorsam, o oje hakikaten de hızlı kuruyordur :) Bu arada en çok hoşuma giden şey; özellikle de pembe tonun biraz şeffaf olması nedeniyle opaklık ve dalgalanma sorunu yaşama endişem olmasına rağmen, hiç bir şekilde öyle bir sıkıntı olmadı. 2. katta rengini verdi,dalgalanmadan eser yok.

Aqua Cool ise ilk sürümde bile rengini veren hayli opak bir oje, her zamanki gibi iki kat sürdüm ben.

Bu ojeler yeni tutkum oldu, kaç gündür ojeciklerimi gördükçe "iyi ki Watsons var yaaa,yoksa bu şekerlerle nasıl tanışacaktım" diyorum. Bundan sonra da bol bol Rimmel alışverişi yapılacak gibi görünüyor!

3 yorum:

  1. Mavi olan bende var, pembesini de alasım geldi :) Rimmel ojeler çok güzeller zaten, güle güle kullanın ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlaka al derim,ister tek başına ister ikisi birlikte çookk tatlı rengi var ;)

      Sil
  2. renkler çok hoş bnde de var:) bloguma beklerim
    http://oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil