17 Mayıs 2013 Cuma

Golden Rose Holiday Koleksiyonu!


Bu ne güzellik Allah'ım dedirten bir koleksiyon yapmış Golden Rose! Yurtdışı trendleri ülkemize gelmekte hayli geç kalmıştı, neyse ki Golden Rose bu açığı fark etti de peşpeşe çıkardığı serileriyle geç kaldığımız trendleri bizlerle buluşturdu... İşte bunlardan sonuncusu ve herkes tarafından en ilginç bulunanı ise HOLİDAY koleksiyonu. Bakınız Golden Rose bu yeni koleksiyonu nasıl tanımlıyor:
"Dünyada oje trendlerinin öncüsü Golden Rose, özel dokulu oje
koleksiyonundan Holiday Ojeleri piyasaya çıkarttı.17 renkten ve 2 ayrı tekstürden oluşan bu seride 51-60 numaralar arası mat gözalıcı glitterlerden 61-67 numaralar arası ise toz şeker
görüntüsü veren mükemmel renklerden oluşuyor. Ojelerin dokusunu bozmamak için
base coat veya top coat kullanılmaması gerekiyor. İki kat uygulanırsa daha
güzel sonuç alınıyor; 2. katı uygulamak için 1. katın kurumasını bekleyiniz.
Uzun süre kalıcı ve göz alıcı mükemmel renklerden oluşan özel dokulu Holiday
Color oje serisini mutlaka denemelisiniz!"


Bu koleksiyondaki ojeler klasik ojeler gibi değil, sürüldükten sonra tırnağa dokunulduğunda hissedilebilir bir yapısı var. Nasıl desem; tırtıklı,pürüzlü duvar gibi =D ama onun gibi rahatsız edici değil emin olun,aksine çok sevimli geliyor insana sürekli dokunmak.
Ben de sabahtan beri elimdeki ojelere sürekli dokunduğumu fark edince daha fazla bekleyemedim ve kırk tane işin arasında hemen bu postu yapayım dedim.
Buyrun bendeki HOLIDAY koleksiyonu 53 nolu renk. Bu ciciye balköpüğü etkinliği sayesinde kavuşmuştum,ilk fırsatta koleksiyondan başka renkleri temin etmeliyim.

Bendeki renk;çok sıcak bir turuncu renk. Koleksiyonun adına uygun,tam bir holiday rengi. Floresan ışığı altında daha çok ışıltıları ortaya çıkıyor,gün ışığında ise pürüzlü yapısı.

FLORESAN IŞIĞINDA ÇEKİM:



Işıltıları; volkanik bir patlamanın lavlarına benzettim. (Allah'ım şu benzetmelerim beni öldürecek =D ) Sanki lavların akışını izler gibisiniz. Turuncu zeminde çok şık duran altın simleri var.

DOĞAL IŞIKTA ÇEKİM:

 


Fiyatı sitesinde 6,50 TL.Anlatmakla, fotoğrafını çekmekle olmaz alıp denemek lazım. Sitesinden alışveriş için buraya göz atabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder