5 Aralık 2012 Çarşamba

yılbaşı için makyaj önerileri

Yılbaşı gecesi yaklaştıkça hepinizi bir neşe mi sarıyor yoksa hep o hain Maya lar yüzünden endişe mi :) Şimdilik endişeyi bir kenara bırakalım ve yılbaşı gecesinde, ailenizle, sevdiklerinizle geçireceğiniz saatlerde ne kadar güzel görünebilirsiniz ona odaklanalım ;)
Yılbaşı için dekorasyon, nailart, diy project ve hatta atıştırmalık fikirlerini paylaştığım bu yazımdan sonra şimdi sıra geldi o gün nasıl bir makyaj yapacağınızı belirlemeye.
Yılbaşı için kıyafet, kombin önerisinde de bulunabilirdim ama artık kombinler o kadar kişiye özel hale geldi ki,açıkçası o kadar geniş skalada post hazırlamak pek mantıklı gelmedi.
Yılbaşı dedim diye bu geceyle sınırlı kalacak hali yok tabi ki. İşte düğün, davet, nişan, kına, doğum günü vs. gibi özel gün ve gecelere yönelik makyaj önerilerim:

Vintage tarz sevenlerden başlayalım; bu makyaj hem vintage severlere hem de yılbaşı ruhuna uygun olarak kırmızı ruj ile hayli isabetli bir karar.
Bu tarz bir makyaj için tutorialdan faydalanabilirsiniz:

Ben biraz daha aydınlık görünüme sahip ama sade bir makyaj aliyim diyenlere ise; hem yılbaşında hem de düğün makyajı olarak uygulanabilecek mükemmel bir makyaj bence bu;



Yılbaşı söz konusu olur da hiiççç ışıltı olmaz mıı,çam ağacı gibi parlamanız gerekmese de biraz ışıltı mükemmel bir sonuç sağlayacaktır. Makyajınızda ışıltı istiyorsanız bu yazıyı da mutlaka inceleyin derim ;)
 



Klasik makyajlardan sıkıldım,biraz farklı olayım, o gün için bir çılgınlık yapayım diyenler de olabilir tabi ki. İsterseniz gözlerinizde daha iddialı,renkli uygulama yapabilir, dilerseniz de Katy Perry nin sıklıkla kullandığı simli dudakları tercih edebilirsiniz ;) Böylece bütün dikkatler üzerinizde toplanacaktır :)

Uygulamalı makyaj için bu görseller bir hayli işinizi görecek ;)


Bu dudaklara sahip olmanın sırrı ise bu videoda gizli :)
Benden size tavsiye; bu postu bir kenara kaydedin,yılbaşına olmasa da düğün dernek kına nişan her bi şeye lazım olacaktır ;)

2 yorum:

  1. oyyy hepsi hepsi ayrı güzel yaaa...
    ışıltıları o kadar severim ki...
    yaşasın abartılı makyaj yaşasın ışıltılar hehe :))

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ışıltının her hali beni de cezbediyorrr,yılbaşına da ayrı yakışır zaten ;)

      Sil