17 Aralık 2012 Pazartesi

Limango Box ürünlerim!

Paketimi alalı uzun zaman oldu ama araya o kadar çok post girdi ki ancak bugüne kısmet oldu. Malumunuz Luxy Box,Vanilla,Lila Kutu tarzı abonelik ile çalışan ve her ay farklı markaların deneme ve orjinal boylaeından size özel sürpriz ürünler gönderen sistem herkesin aşırı ilgisini çekmiş durumda. Bu kampanyaların hepsini detaylıca inceledimse de,kiminin bütün bir senenin ücretini peşinen kredi kartından alması,kiminin gönderdiği ürünleri bloglardan takip ettiğim kadarıyla beğenmemem gibi durumlar üye olmama engel oldu. Böyle bir anımda, Limango Box a denk geldim.
17,90 TL ye aldığım Limango Box ın en güzel yanı, her alımında tek tek ödeme yapıyorsun,bir sene için kendini bağlamıyorsun. Üstelik ürünleri görebilmek de ayrı bir güzellik. Gelen ürünleri bildikten sonra, sürprizi olmadıktan sonra bu paketlerin espirisi kalmıyor diyebilirsiniz ama bütün sürprizler her zaman güzel olmuyor malum :) Ürünlerin kısa bilgilendirmesi ve görselleri bu postta olup, merak ettiğiniz ürün olursa öncelikle onların tanıtımını yapacağım ;)


Orjinal boylar:
Alix Avien Ruj 395, Coca Cola Lip Smacker, Pastel Oje 112, Alix Avien göz kalemi 358,WP Wipe Makyaj temizleme mendili,Nob oje temizleme mendili.

Deneme boyları:
Rexona Ultra Dry-Cotton pudralı deodorant,
Dove Beauty Cream Bar Sabun (50 gram), 
Maxfactor Ageless Elixir 2si bir arada Fondöten+Serum Beige 55 ve Golden 75 renkleri,
Pastel Super Star parfüm, 
Refecto Cil Eyelash ve Eyebrow Tint, 
Refecto Cil Oxidant Developer Cream,
Skincode İntensive Lifting Serum,
Caviar Anti-Aging Overnight Hair Rescue, 
Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme solüsyonu.
Oje temizleme mendillerini bıraktıkları o yoğun yağlı his yüzünden oldum olası pek sevemedim. Sanırım bu da alınıp da kullanılmadan bir kenara atılan diğerleri arasında yerini alacak :(

Pastel' in 112 numaralı bu ojesini denedim, yılbaşı öncesinde postunu yetiştirmeye çalışacağım. Çünkü yılbaşı gecesi için gold detaylar oldukça şık duracaktır. Üstelik bu postta sunduğum ışıltılı yılbaşı makyajı önerileri ile de mükemmel uyum sağlayacak.

Alix Avien 395 numaralı ruj ise; dıştan mat görünüme sahip ancak dudağa sürdüğünüzde lipstick tarzı ıslak bir görünüm veriyor. Ama kesinlikle lipstick gibi yapışkanlık hissi yok. Mükemmel bir şeker pembesi tonu kendileri ;)

Bioderma Sensibio H2O ise bloglarda öve öve bitirilemeyen, ikişer üçer alındığı için en çok merak ettiğim üründü. Denedim, tamamını kullandım bitirdim. Ancak bu ürünün de -Sally Hansen ojeleri kadar olmasa da-onlar gibi şişirilmiş bir ürün olduğuna inanıyorum. Hassas cilt yapıma uyum sağlayamadı,gözlerim yandı, cildim tahriş oldu ve makyajı silmek hiç de öyle bahsedildiği gibi kolay olmadı. Eminim bu yazıyı okuduktan sonra da Sally Hansen da olduğu gibi karşı çıkanlar olacaktır ama dedim ya,bir ürün bir süre şişirildikten sonra bir çok insanın gözleri görmez oluyor artık,normaldir. Onlara yarayan bana yaramamış da olabilir ;)
Bunların haricinde numune boy olarak gönderilenlerden Refecto Cil Eyelash ve Eyebrow Tint ve Refecto Cil Oxidant Developer Cream in henüz tam olarak ne işe yaradığını anlayabilmiş değilim. Çözdüğüm ve denediğim anda deneyimleri paylaşmaya hazırım ;)
Fiyat-ürün kalitesi açısından ben hayli memnun kaldım, bundan sonra her ay Limango Box ın sıkı takipçisiyim.

5 yorum:

  1. aynı kutuyu bende aldım :) max factorun fondetenı cok iyiydi :) makyaj temizleme toniğini kullanmadım henüz ama zaten gözlerinden baya bi problem yaşayan ben için bu yorumdan sonra deneyeceğimi düşünmüyorum :) Teşekkürlerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hıımm o zaman en kısa zamanda ben de fondöteni denemeliyim :) evet benim gözümde de enfeksiyon olabiliyor kolaylıkla,o kadar hassas ciltlere iyi geliyor diye övülmesine rağmen bana yaramadı :(

      Sil
  2. ya ben bu kutuyu arattım ama bulamadım satın alma adresini paylaşabilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Limango KOZMETİK (PİNK)sekmesinden çıkıyor,bu ay hem erkeklere hem anne-çocuk özel paketi var,yeni paket de bu linkte ;)
      http://pink.limango.com.tr/shop/detail/index.php?onlyone=true&show=2612527

      Sil
  3. kujumm güzel yorumun için teşekkür ederim
    sevgiler=
    öperimm)

    YanıtlaSil