21 Kasım 2012 Çarşamba

YILBAŞI HAZIRLIKLARI BAŞLASIN!

 Santa Claus kimdir, Noel Baba var mıdır, Antalya' da Aziz Nikola' nın kilisesi olduğuna göre Noel Baba aslen Türkiyeli midir geyikleri her sene döner ama biz işin geyiğini bırakıp eğlencesine bakalım ;)
Yılbaşı gecesini evde geçirenler için ne yiyecekler yapalım,evi nasıl süsleyelim sorularını cevaplayalım. Bu yazı hem bir DIY project yazısı, hem dekorasyon, hem nailart, anlayacağınız konsepte uyan ne varsa hepsini içeriyor.Bu görsellerden sonra siz de benim gibi bir an evvel ışıklandırma işine girişmek isteyeceksiniz. İnsanın içi kıpır kıpır oluyor.

Misafirleriniz için hazırlayacağınız bu aperatifler hem gecenin ruhuna uygun,hem gözlere hem de midelere hitap ediyor,eee daha ne olsun :)

Yaz aylarında dondurma yerken kullanılan külahlar; kış geldi mi ters çevirilip az biraz süsle Çam Ağacı şeklinde aperatif olabiliyormuş :)


Sofranızdan bu basit ama görkemli peynir tabağını eksik etmemelisiniz ;) 

Sevdiklerinize; şekerlemeler koyarak bez, kumaş ve kurdeleler ile süslediğiniz küçük kavanozlardan farklı bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz.


Bilgi ve kültür her yerde kazanır diyenler; kitaplarınızın alternatif bir çam ağacı olarak kullanılması fikrine ne dersiniz? Ne de olsa onlar da ağaçtan,ha çam ağacı ha kitap ağacı ;)


Misafirler için en güzel tabaklar, en cici servisler çıkarılsın, adını bilmediğim ama hastası olduğum bu kırmızı bitki dekorasyonda mutlakaaa kullanılsınn!

Yılbaşı sofrasında bu cici kaşıklarla tatlı yemek veya sıcak çikolata içme fikri pek hoşuma gitti.
Ağaç dallarını duvara monte ederek basit bir şekilde yaratacağınız yılbaşı ağacı. Üstelik sadece yılbaşı için değil, daha sonra süsleri çıkararak kalıcı olarak kullanabileceğiniz raf sistemi elde etmiş oluyorsunuz. Daha ne olsun dimi ;)

Ve tabi ki bütün yazılarımızın şaşmaz kuralı olan bölüm, KONSEPTE UYGUN NAİLART :) Sizlere kış ayları ve yılbaşı için kullanabileceğiniz en tatlı, en süslü bir kaç nail artı derledim.




Son olarak; ben kendi adıma hepinize yeni yıl için içimden geçen en güzel dileklerimi sıralayayım:
*Kucak dolusu hediye alacağınız dostlarınız olsun,o mükemmel dostlardan da size kucak dolusu hediyeler gelsin.

Yılbaşı ağacı süslüyoruz derken böyle tatlı, romantik anlar yaşayın, yoksa da tez zamanda o kişiyi bulmanızı dilerim.

Bulduğunuz kişiyle de en sonunda böyle mükemmel bir aile olmanız dileğiyle ;)

Bazen her şeyden önde, en önemli yerde, ilk sırada olsa da; benim en sona bıraktığım dilek ise; bol bol paranız olsun, o kadar çok olsun ki böyle koyacak yer bulamayasınız :) Şimdiden herkese mutlu yıllar ;)

6 yorum:

  1. ama olmaz böylede özendirilmezki :DDDD

    YanıtlaSil
  2. yıyecek olanlar nasıl ıstah acıcı oyle olmaz kı ama yaratacılıgın da bı sınırı olsun :D yazık bıze okuyanlara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kızlar ahlanıp vahlanmayalım da bunları yapalım işte biz de,hiçbiri zor görünmüyor ;)

      Sil
  3. ya hangi birine yorum yapalım :) yılbaşıyle ilgili her konu tek yazıda:) şişe hediye alternatifleri; daldan ve kitaptan çamağacı tasarımları ve muhteşem yemek sunumları he bide tabiki nailartlar ha-ri-kaa.. daha o moda girmesem de birden bişeyler kımıldanıverdi sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ben bu görsellerden sonra acccaayip moda girdim,şimdiden hazırlık yapasım,hediyeler alasım geldi :)

      Sil