9 Ekim 2012 Salı

china glaze pembesi


Son zamanlarda oje görsellerine,ürün tavsiyelerine yer veremediğimi fark ettim,hemmen sarıldım makinama. Çok sevgili arkadaşım Derya' nın binbir emekle günden güne geliştirdiği DBMS Kozmetik in çekilişinden kazandığım China Glaze pembesine gitti elim. Hem yazın son demlerini yaşadığımız şu günlerde o cıvıltıyı hissetmek istedim,hem de bu oje sayesinde uzun zamandır ilgi alaka gösteren Derya' ya teşekkür etmek istedim.
Dişiyle tırnağıyla,yüzde yüz kendi çabasıyla geldiği aşamada, DBMS Kozmetik markasını gururla taşıyan,ama bizlerin memnuniyetini hep ön planda tutan Derya'dan çok fazla alışveriş yapmamama rağmen,ne zaman bir ürüne ihtiyacım olsa maksimum yardımı aldım. Anlayacağınız, işini müşterilerini seven nadir insanlardan.

Neyse;ne diyordum,Deryanın çekilişinden kazandığım China Glaze ojelerimi sürdüm. Ojenin adını etiketinin olmaması nedeniyle veremiyorum,bilen varsa yardımcı olsun. China Glaze opaklığını,kalitesini bilmeyen kalmadı zaten,anlatmanın lüzumu yok. Ben tırnaklarıma 2 kat sürdüğüm bu ojenin en çok ışıltısına bayıldım. Mirror efect der kimi ama renginden mi bilmem, bonibon efect oldu sanki bunlar =D Sizce de bonibon gibi parlamıyor mu =D

Yüzük parmağıma ise yine Derya' dan bir OUTLET zamanında aldığım Barielle Starchild ojesini sürdüm. Bu ojenin simlerine bayılmamak ne mümkün! Sim de değil esasen,bir tık daha büyük,pul oluyor. 

Yeşil,turuncu,kırmızı mavi,her ton ışıltı mevcut. Tek başına sürüldüğünde hem fazla tırtıklı,pürüzlü oluyor hem de yeterince kapatıcılık sağlamıyor. Bu nedenle tercihim böyle koyu tonların üstüne sürülmesi ;)

Umarım bu küçük sunumumu beğenmişsinizdir ;)

11 yorum:

  1. Bu link sosyal paylaşım ve puanlama sitesi SitePuan.com tarafından indekslenmiştir. Siteniz ile ilgili link:
    http://www.sitepuan.com/Link/china-glaze-pembesi-oje/

    YanıtlaSil
  2. Heyyyy dostummm harika olmuş ve barielle starchild ile birlikte kombin yapıp serpiştirmende güzel fikir :) Canım arkadaşım benim ellerine sağlık, hem arkadaşım hem de hukuk danışmanım benim seni seviyorum :)
    Yeni geline yeniden ve yeniden mutluluklar dilerimmmmm :) Öpüyorum canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek canım,ben ne varsa onları yazdım ;)övgülerin için de çookk teşekkürler :)

      Sil
  3. Pembe ojeye de pullu ojeye de bayıldım.
    Hatta pullu ojeye aşık oldum !! :)
    Bu arada tırnakların muhteşem görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederimm beğenmene sevindim, pullu ojeyi emin ol daha doğru düzgün yansıtamadım bile,ne kadar uğraştıysam da yine de olduğundan daha basit göründü =)

      Sil
  4. çok güzel olmuş.. galiba Gothic Lolita bu yanılıyor da olabilirim sanki ona benzettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok gothic lolita mor tonu,bunun da mora dönük bir yapısı var ama gözle görüneni bariz fuşya

      Sil
  5. İyi ki geldin bende senin blogunu tanıma fırsatı buldum :) Işıltılı ojeyi de çok sevdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siyah oje üstüne daha güzel duruyor bir gün onu da deneyip göstermeli :)

      Sil