28 Haziran 2012 Perşembe

dekorasyon deyince

bu aralar bloguma fazla ilgi gösteremediğimi söylemiştim, peki nerelerde miyim? hah işte ben de size yokluğumda nerelerde dolaştığımı göstermek için bu postu yayınlamaya karar verdim. Malum düğün dernek hazırlıklarının en büyük kısmı ev alışverişidir. Ben de yoğun bir iş temposuyla çalışıyor olmam nedeniyle, alışverişlerimin çoğunluğunu netten yapıyorum.
Bu gidişle; "3 ayda bilgisayar başından düğün planlama-ev dizme teknikleri" adlı kitap yazmayı düşünüyorum :)
İşin espri boyutunu geçelim, konuya gelelim, ben bugün size bu aralar en çok vakit geçirdiğim alışveriş sitesini tanıtacaktım değil mi ve işte karşınızda evmanya
Sitede yok yok, evinizin her odası, her ihtiyacı uygun fiyatlarla mevcut. En sevdiğim özelliği, sitenin ana sayfasındaki sekmelerin, aradığınız ürünü anında bulmanızı sağlayacak kadar kolay ve pratik olması. Odalar şeklinde bir sekme var,hangi odanıza ne alacaksanız bu sekmeler sayesinde rahatlıkla tık diye bulabiliyorsunuz. Fiyatları piyasaya göre gayet uygun, kargo gönderimi gayet hızlı ;) Ve en önemlisi, müşteri hizmetleri mükemmel çalışıyor, kargomu 3 parça halinde göndermek zorunda kaldılar ve her parça için arayıp bilgilendirmede bulundular, eee daha ne olsun dimi ama ;)
Gelelim çoktaaann aldıklarıma ve almalıyım diye göz koyduklarıma ;)
Önce aldıklarım; bu sevimli abajura bayıldım, direk aldım ve geldiğinde ne doğru bir karar verdiğimi gözlerimle gördüm :)
Bu TV Sehpası da artık benim,oldukça kaliteli ve pratik ;) Kızlar, demonte şekilde gelen bu dolapları verin beylerin eline, uğraşsın dursunlar, hem onlar zevk alır hem siz kafa dinlersiniz :)
Ve göz koyduklarımmm, mesela oturma odası için sevdiklerimin fotoğraflarıyla doldurabileceğim şöyle tatlı bir çerçeve:

Oturma odasını biraz daha renklendireyim, bir de kenara puf atiyim;
Salonumda,mobilyalarıma mükemmel uyum sağlayacak, tarzı klasik halılardan daha farklı bu halılar,

Mutfağım için düşündüğüm cıvıl cıvıl konsepte uyabilecek rengarenk, iştah açan bu halı,
 Oturma odama hep gitmek istediğim, hayalini kurduğum Japonyadaki kiraz ağaçları şenliğindeki kiraz ağaçlarının esintisini getirecek bu halı,
 Mutfağım için alternatif olabilecek, hole de adaylığını koyan bu halı,
 Odalarımı renklendirmek, zevk katmak için sırada tablolar var. Hepsi birbirinden güzel sanat harikası gibi görünen tablolardan mesela bu, veya ortadaki veya sağdaki ;)
 
Ve tabi aydınlatmaları unutmamak lazım. Şu rengarenk avizenin olduğu odada moral bozukluğu mümkün müdür acaba :)
 Yok ben o kadar alacalı bulacalı şeyleri sevmem,bana daha tarz şeyler lazım, dediğim anlar için ise bunu kenara ayırdım ;)
Nişanlımın ve benim en büyüükk çeyizimiz kitaplarımız,onları alacak büyük bir kitaplık var mıdır bilmiyorum ama bunları baş ucu kitapları için alıp farklı bir tarz yaratabiliriz ;) 
 Klasik kitaplıklar sıkıcı olur onun yerine bunu alalım, yaratıcı mobilya akımlarından faydalanalım, haa buna da sığmaz o ayrı tabi :)
 Ve geldik banyo ekipmanına, banyosu küçük olanlar için en ideal dolap bence budur, hem lavabo hem de dolabı bir arada elden çıkarıyorsunuz, ortaya böyle güzel, derli toplu ve şık bir görüntü çıkacak :)
Son olarak; yanlış hatırlamıyorsam evmanya yeni üye olanlara 30+30 60 TL tutarında hediye çeki veriyordu. Eğer siz de bu aralar bol bol ev alışverişi yapıyor veya dekorasyon ürünlerini seviyorsanız mutlaka üye olun derim ;)

3 yorum: