29 Haziran 2012 Cuma

yaz sıcaklarında serinlemek isteyenlere :)

yine bir araştırma postu ile karşınızdayım ;) sıcakların adamı kendinden ettiği şu günlerde,tatile gidemiyor,İstanbul' un koşturmacasında kafayı yeme aşamasına geliyorsanız,öf ne yapsam da kendimi kızgın kumlardan serin sulara atsam diyorsanız işte size kaynak ;) İstanbul'da nerede,ne kadara yüzebilirim diyenlere işte alternatifler ;)

Ataköy Nossa Costa: Deniz suyu ile doldurulmuş havuzu ve 360 derecelik manzarası ile keyifle havuz sefası yapılabilecek yer.Hafta içi 50, hafta sonu ise 65 TL giriş ücreti.
Fenerbahçe Faruk Ilgaz: Yaz boyunca 09.00-18.00 saatleri arasında açık olan havuz değişik yiyecek ve içecek promosyonlarıyla havuz etkinliğini arttırmayı hedeflemiş. Detaylı bilgiyi ve son kampanyaları telefon ile edinebilirsiniz. Giriş hafta içi 40, hafta sonu 75 TL.
Selimiye Harem Otel: Yaz sezonu boyunca açık olan otelin havuzu,sabah 09.00-akşam 20.00 saatleri arasında hizmet veriyor,açık havuzu,boğaz manzaralı bahçesi,güneşlenme terası ile bir tatil köyünü andıran havası var. Hafta içi 50, haftasonu ise 60 TL giriş ücreti,aylık 800, sezonluk ise 1500 TL lik abonelik ücreti var.
Aqua Clup Dolphin: Devasa su kaydırağının bulunduğu tesis, ekonomik olması nedeniyle ciddi rağbet görüyor.Kadınlar için 15, erkeklere 25 TL, öğrenciye ise yine 15 TL.
Suada: Sanırım burayı anlatmaya hiç ama hiç gerek yok :) Boğazın ortasında bir havuzda yüzmek yeterince büyük mutluluk verecektir sanırım,bu mükemmel havuzda yüzmenin ücreti ise hafta içi 50, hafta sonu 80 TLcikk :)
The Marmara İstanbul: The Marmara Otel' in terasında bulunan havuz,kademeli derinlik seviyelerine sahip,sabah 07.00 den akşam 19.00 a kadar hizmet veren havuzun kullanım ücreti hafta içi 60, hafta sonu ise 90 TL.
Çırağan Palace Kempinski: Ben sultanlara layık havuzlarda yüzmeliyim diyenler için ise Çırağan Otel in havuzu emrinize amade. Sultanlara layık havuzun ücretleri de bu doğrultuda tabi ki,sabah 09.00 da açılan havuzun hafta içi ücreti 100 Euro hafta sonu ücreti ise 160 Euro ;)
Grand Cevahir Otel: Havuz kenarında bulunan teknede çalınan müzikler eşliğinde havuz keyfi yapmanın bedeli hiç de yüksek değil, hafta içi 30 hafta sonu ise 50 TL, havuz 07.00-20.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
Polat Renaissance Hotel: İstanbulun 5 yıldızlı otelleri arasında en büyük kapalı ve açık yüzme havuzu bu otelde mevcut. Havuzda marmara denizini izleyerek yüzmeniz mümkün. Kapalı havuzun hemen yanında jakuzi de mevzut,ayrıca özel hocalardan yüzme,aquaaerobic,aquaplates dersleri de alınabiliyor. Havuz ücretleri hafta içi 50, hafta sonu ise 70 TL.
Fenerbahçe Dalyan Club: Yeşilliklerin arasında bir havuz olan Dalyan Club havuzu, yarı olimpik olup sabah 07.30 dan itibaren hizmet vermeye başlıyor.Ayrıca klüpte yüzmenin yanı sıra tenis, yoga ve plates imkanları da mevcut. Yüzmek isteyenlere Dalyan Club üyelerine hafta içi 25, hafta sonu 30, üye olmayanlara hafta içi 35, hafta sonu 45 TL.
Çekmeköy Mayadrom Sports Center:Çekmeköy' de yeşilliklerin içinde, ağaçlarla çevrili bu havuz özellikle hafta sonları aşırı yoğun oluyor.Ayrıca spor kompleksi olan bu havuzun fiyatı hafta içi ve hafta sonu 60 TL.

Sanırım bu kadar veri sizler için yeterli olur, şimdi size seçmek ve yazın sıcaklarında havuzun,serin suların tadını çıkarmak kalıyor ;)

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. bu kadar çok havuz fotoğrafı görünce tatil isteğim iyice tavan yaptı ama bir süre daha gidemeyeceğim gibi görünüyor

    YanıtlaSil