24 Nisan 2012 Salı

beğendiğim gelinler ve gelinlikler

Hadi bugün biraz magazinsel şeyler konuşalım :)
Bu aralar bütün ünlülerin sapır sapır dökülmesi, hepsinin üçer beşer EEVEEETTT diye bağırması ve en son da Özge Borak ve Ata Demirer düğününden sonra böyle bir post hazırlamak şart oldu. 

Özge Borak ortaya çıktığı zamandan bu yana-ki bu Ihlamurlar Altında dizisi oluyor- hayranı olduğum bir kadın. Sokakta karşılaştığımda göründüğünden çok daha minyon,güzel ve özellikle saçları mükemmel bir kadın olduğunu fark etmiştim. Gülüşündeki sıcaklık bile Ata' nın nasıl o nikah masasına gittiğini ortaya koyuyor. Sadede gelecek olursak, böylesine hayran olduğum bir kadının gelinliğini beğenmemem de imkansızdı :)
Hali hazırda evliler mi yoksa yine boşandılar mı emin değilim,google a adını yazınca bile direk "gamze özçelik uğur pektaş boşandı mı" önerisi çıkıyorsa halkın zihninde ciddi soru işareti kalmış demektir :) neyse,beni Gamzenin bu mükemmel gelinliği, saçı ilgilendiriyor. Bir dönem feci şekilde işte bu olmalı benim gelinlik ve saç modelim demiştim, hala da çok beğeniyorum. Hele ki straplez pek sevmeyen ben için o dantel kollar mükemmel bir tercih olmuş ;)

Ya sana ne demeli Gökçe Bahadır,kısa gelinliği bile bana sevdirmiştin...Giydiğin iki farklı gelinlikle de hayran etmiştin beni kendine, daha gelinliğinin yankıları devam ederken boşanmak da ne demekmiş yahu,ayıbettiniz valla :)

Sanırım bu pozu bu gelinliği hatırlamayan yoktur. Ve o zamanki yorumlardan hatırladığım kadarıyla, gelinliği mükemmel bulmayan da yoktu. Gelinlikte klasiğin dışına çıkarak da zerafetin korunabildiğine en güzel örnek Selen Sevigen!
Gossip Girl dizisini izleyenler de benim gibi Blair Waldorf un Wera Wang imzalı gelinliğine hayran kalmıştır sanırım. Kuğu gibi bir gelin olmuşsun ifadesi ancak bu kadar anlamlı olabilirdi yani! Kızın ruhunda prenseslik vardı sonunda prenses oldu ama bilenler bilir pek yaramadı :) 

Son olarak Demet Akalın' ın düğünü ve gelinliği hakkında bir kaç söz edecek olursam; gelinlik belki tek başına güzeldir ama bu fotoğraflardan şunu anladık ki, saç takı vs. aksesuarlar özensiz olursa gelinlik de gölgede kalıyormuş. Herhangi bir gelin bile Demet Akalın'dan daha özenli giyinir süslenir heralde. O belindeki altına,duştan çıkıp gelmiş saçlara,çıfıt çarşısından avuçla toplanıp takılmış kolyelere diyecek hiçbi sözüm yok. Eee tabi o da kendince haklı,ben de üçüncü kez evleniyor olsam gelinlik bile giymezdim tabi =)

Ben bu yazıyı yazdıktan sonra Demet Akalın kına gecesi yaptı,herkes gider Mersine usulü :) kına gecesinde de ikinci bir gelinlik giyen hanım kızımızın(!) burda da pek zevkli olduğunu söyleyemiycem. O Hürrem küpelerine mi,etol gibi üstüne attığı taşlarla dolu tüle mi baksam bilemedim =D Benim o kadar param olacak,bu kadar basit ve zevksiz giyincem ha,tövbeeee =)



Yazının sonunda belki de en önemli bilgiyi veriyorum; dünyaca ünlü markaların,Pronovias, Wera Wang, Spoza gelinlikleri uygun fiyatlara almak istiyorsanız Kadıköy' de yarı fiyatına diken,gayet de memnun olunan bir kaç yer duydum,reklama girmesin diye soranlara bilgisini ulaştırabilirim.

3 yorum:

  1. Çok yakıştırıyorum ben birbirlerine, allah mutlu etsin...

    YanıtlaSil
  2. bende özgenin saçını beğenip benzerini yaptırmıştım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özgenin düğünü olalı daha 2-3 gün oldu senin düğün ne araa oldu yahu =D

      Sil