27 Nisan 2012 Cuma

2012 bahar-yaz modası vol-2

Bahar modası ile birlikte yaz modasına da geçiş yaptığımıza göre, her ikisini birlikte anlatmamda sakınca yoktur heralde. Bu sene ilginç bir şekilde bir sürü parça,bir sürü desen, model moda oluyor. hiç bu kadar çeşitlilik görmemiştim. Yalnız özellikle dolgu topuk bu sene her mevsim ön planda olacak anlaşılan.Kış mevsiminde dolgu topuk çizmelerden sonra şimdi de hasır dolgu topuklar geri döndü!
Gideli çok uzun süre olmadı ama tüm gücüyle,sevimliliği ve alımıyla geri döndüler,dolabımda var neyseki ve dün de kardeşimle anneme aldım bunlardan birer tane,ailece böyle güzel zevkli modaları kaçırmayacağız :)
Hasır topuk bence modeline ve kullanım şekline göre,yeri geldiğinde gayet,spor cici yeri geldiğinde ise oldukça şık,havalı bir ayakkabı olabiliyor. Tabi benim burda paylaştıklarım,ister istemez ilk ihtimalde oldu sanırım,gayri ihtiyari elim cici,hanım hanım modellere gidiyor hasır topuk söz konusu olunca ;)
 Hasır dolgu topuk ayakkabılar nasıl giyilir, nelerle kombin edilir diye soranlar için:
-Dizboyu veya dizin hemen üstünde biten eteklerle oldukça hoş durur.
Safari tarzı şortlar da bu modelle en çok yakışan kombin ihtimali :)
-Ve yine bu senenin modası olan İspanyol paça pantolonlar ile bu dolgu topukları denemenizi öneririm ;)

Amaaa;sakın ola ki taytlarla dolgu topuk giymeye kalkmayın,tam bir moda faciası olur,korkunç durur! Süper mini ve maksi elbiselerle veya dar pantolon,skinny jean lerle birleştirmekten uzak durmanızı öneririm.
 Bu Steve Madden lar günlük kullanım ve hatta başarılı olabilenler için gece kullanıma dahi gayet uygun ;)
 Son zamanlarda zizigo ve canzone markası dikkatimi çekmeye başladı, bakınız modellere ;)
Ben ekonomik ürün isterim diyenleri Flo mağazalarına davet ediyorum o zaman,hem bakın burada o hastası olduğunuz,giye giye bitiremediğiniz mint rengi var :)


 Bunlar da zidaya sitesinden gözüme kestirdiklerim, renklerin güzelliği bile almak için bir sebep :)
 
Ve geriye kalanlar ;)
 
 

Görseller; google arama motoru, zidaya , zizigo ve flo dan temin edilmiştir.

2 yorum:

  1. gri kenarları pileli olaan ayakkabı nerden bayıldım ona...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belirttiğim gibi görselleri ZİDAYA,ZİZİGO ve FLO sitelerinden aldım oralara bir bakın isterseniz ama geçen sezonun ayakkabıları olduğu için bulabilir misiniz bilmiyorum :(

      Sil