30 Mart 2012 Cuma

Platform,neon,kalın topuk,ayakkabıda tüm trendler bir arada!

Kızlar;hiçbirimizin vazgeçemediği ayakkabılarda bu bahar nerdeyse her şey trend olmuş durumda! platform topuk mu dersiniz, neon renkler mi, zıt renkler mi, kalın topuklar mı, sivri burun ve üzerinde metal parçalar mı, yoksa pvc li ayakkabılar mı! bu bahar bu çeşitlerin hepsi emrimize amade, yani modayı takip etmeyen bir insan bile,seçeneklerin bunca fazla olduğu bir sezonda mutlaka bir modaya uyacaktır diye düşünüyorum. kalın topuk, sivri burun, metal parçalar ve zıt burun-renklerle ilgili paylaşımları daha önce 2012 bahar modası postumda yapmıştım. Bu postta ise; aşağıdaki görsellerden de fark edeceğiniz üzere ağırlıklı platform topuk üzerine yoğunlaşarak, ayakkabılarda neler moda hepsine dair bir kaç örnek paylaştım ;)

uzun bir dönem moda olan,herkesin ayağında gördüğüm ama bir türlü giymeye cesaret edemediğim platform topuklar yine yine trend haline geliyor,yine tercih ediliyor. Hem de bu kez yazın gelmesinden de cesaret alarak, rengarenk, ışıl ışıl halleriyle. Tercihinizi pastel veya neon renklerden yana kullanarak, kalın topuk tercih ederek veya diğer örnekleri uygulayarak sadece platform topuk değil, aynı anda birden fazla trendi uygulayabilirsiniz.

Platform topuğun; bu baharın en çok sevileni PASTEL MAVİ ve hem SARI hem de MANDALİNA TURUNCUSU formuna girebilen renklerle kullanımı:
Neon deyince aklınıza tabi ki NAR ÇİÇEĞİ de gelecektir.

 Bu sezon; şal ve dantel desenlerinin de moda olduğunu duydum ve gördüm ;) Üstelik marine tarzı yeşiller de barındırdığına göre kesin beğenilir!
Hem trend olsun ama hem de naturel görünsün diyenler yok mu,tabi ki var,o zaman ona doğanın mükemmel yeşil ve kahvesini barındıran bu modeli veriyorum ;)
Ben klasikten şaşmam ama modadan geri kalmam diyenler için;hem kalın hem dolgu topuk,hem de altın metalleri ile aşırı modern,klas bir görünüme sahip.
Leoparımdan,yılan derimden ölsem vazgeçmemmmm diyenlere ;)
Ben sıradışı olmalıyım, ben marjinal olmalıyım diyenleri duyar gibiyim,onlara da bu modelleri verelim ;)
"I AM THE QUEEENNN" demek isteyenlere, bu ayakkabıları giyip ego patlaması yaşamamak mümkün müdür acaba =D
Ve işte sezonun bir başka trendi; bu sezon KIRMIZI ve PEMBE bir arada kullanılacak. Buna bir de bir diğer moda renk TURUNCU dahil olursa böyle eğlenceli neşeli bir şey çıkıyor ortaya ;)
Bence bu ayakkabı bu aralar gelin olmayı düşünenler,düğün hazırlıkları yapanlar için ideal,ne çok sade ne de çok çılgın :)
İşte romantik kızların ayakkabısı, hem pastel tonlarla, hem baharı müjdeleyen çiçeklerle, hem de yine platform topuklarla,sağlam bir modasever olabilirsiniz =)
Altın rengi pek tercihim değildir ama seveni de küçümsenemeyecek kadar çok sayıda malum, bu model sanki biraz modernlik,biraz da orjinallik katmış düz altın rengine ;)
Spor giyimimden de topuklumdan da vazgeçemem diyenler için yaratılmış sanki bu model ;)

Ve son olarak; sıra geldi benim deli gibi almak isteyip de,nasıl giyerim ki diye kara kara düşündüğüm ayakkabılara, karşınızda NEON RENKLER :) İtiraf edin hepiniz "aayyyyyyy çoookkk tatlııııı" diye çığlık attınız mutlaka birinde :)
İşte size bir PEMBE-KIRMIZI birlikteliği daha,buna bir de TURUNCU-MERCAN dahil olunca tadından yenmez hale gelmiş ;) sevdim ben bu modayı sevdim :)
Ya buna ne demeli? Ben şahsen bu modaya uzak durmayı tercih edenlerdenim. PVC; bir ayakkabı için seçilebilecek en rahatsız ayakkabı, haa moda için her şeye razıyım diyorsanız o başka,buyrun yanar dönerli parıl parıl neonlu PVC li ayakkabınızı :)
Umarım bu post kalp sağlığınıza zarar vermemiş,aklınızı atmanıza neden olmamıştır :) Ben şahsen bir süre aklımı attım hepsi benim olsun diye :)
NOT:Görseller zizigo ve trendus
dan alınmıştır.

1 yorum:

  1. ya gerçekten harika ben bu arada gamze saraçoğlunun teyzesinin kızı melisa gamze abla seni cokk sewiyorum ve bu siteyide

    YanıtlaSil