21 Şubat 2012 Salı

beylere özel giyim önerileri!

Beyler;buraya bakın sözüm ve bu post tamamen size :)
Giyim-kuşamla ne denli alakalı olduğunuz malum,istisnalar haricinde hepiniz dolaptan elinize geçenleri üstünüze geçirir,sadece temiz olması ve az da renk uyumuna özen gösterirsiniz o kadar. belli bir yaşa kadar anneniz yapmış,sonra sevgiliniz-eşiniz devralmıştır imaj danışmanlığı görevini :) şimdi sizlere,sevgilinizi-eşinizi şaşırtabileceğiniz,yalnızsanız kızların beğenisini kazanmanızı sağlayacak tüyolar vereceğim ;)
aslında bu tüyolar öyle çok da olağan üstü şeyler değil,işin sırrı sadece vücut yapısını tanımaktan geçiyor!
Diyelim ki;uzun boylusunuz, o zaman sivri burunlu ayakkabılar ve boyuna çizgili takımlardan kesinlikle uzak duracaksınız,ayrıca yakası sivri ve uzun olan gömleklerden ziyade daha mütevazi,daha yumuşak hatları olan yakalı gömlekleri tercih etmelisiniz.
Kumaş pantolon tercihlerinde duble paçaları rahatlıkla kullanabilir,hafta sonlarında,spor giyimde pötikareli ceketleri giyebilirsiniz. Ayrıca ceket pantolonun ayrı renklerde olduğu ve gömleğin de bu renklere uyduğu üçlü kombinleri tercih etmelisiniz.
Bu arada bu yandaki görseli sırf üçlü kombine örnek olsun diye yükledim,yoksa ben erkeklerde gri-lacivert-beyaz üçlüsünden nefret ederim,35 yaşına gelmiş hala lisede okuyan dersten kaçmış kart liseliyi andırıyor bana =D

Kısa boylu erkekler;siz tabi ki boyuna çizgili takımları seçmelisiniz.Beli oturan,2 veya 3 düğmeli ceketler alınmalı,ceket seçiminde uzun olanlardan kesinlikle uzak durulmalıdır.Uzun boylu beylere önerdiğimiz duble paça doğal olarak sizlere yasak olanlar arasında,düz koyu renkler ve boyuna ince çizgili gömlekler ise rahatlıkla yakın durabilecekleriniz arasında ;)
Ve geldik Türk kası salan,balkon mu teras mı tartışmalarına neden olan iri yapılı erkeklere :)
Kısa boylu erkeklere önerdiğimiz koyu renkli ve boyuna çizgili takımlar sizler için de geçerli,ama özellikle dikkat etmeniz gereken şey,kalın kumaşlardan yapılmış her türlü kıyafetten uzak durulması gerektiğidir. Ha bir de tercih eder misiniz bilmem ama,kemer yerine askı da kullanmanız mümkün ;)
Takım Elbise denince, tarz denince akla ilk Ed Westwick gelir,adam ne giyse yakıştırıyor,az önce yazarken kimse tercih etmez diye düşündüğüm ve hatta bu görseli bulana dek "askı da neymiş yaa" dediğim aksesuar bile yakışmış,kendinize güveniyorsanız deneyin :)

Bir de pek rastlanmayan ama az da olsa bulunan minyon yapıda erkekler var. Beyler, sizler ise ceket kollarınızın uzun olmamasına özen göstermeli,bol dökümlü kazak ve gömleklerden kaçınmalısınız.Kravatlarınızda çok büyük desenler kullanmamalı,gömlek yakaları ve manşetleri geniş olan türlerdense daha mütevazi,daha dar olanları tercih etmelisiniz.
Son olarak; benden size tavsiye, yeniliklere,yeni tarzlara,yeni modellere açık olmanızdır.
Sizlere özel hazırladığım bu postu umarım beğenmişsinizdir,alacağım yorum ve önerilere göre devam edip genişletebilirim,yoksa ojelerim makyaj malzemelerim ve kızlarla mutlu mesut yaşar giderim bilesiniz :))

4 yorum:

  1. +30 yaş için önerilerde bulunmuşssunuz sanırım sizin yaş aralığınız olabilir ama biraz daha gençler içinde önerilerinizi bekliyoruz. :)

    YanıtlaSil
  2. 30 yaştan ziyade takım elbiselerin,klasik giyimin yoğunluğundan anlayacağınız üzere ÇALIŞAN erkeklere yönelik önerilerdi bunlar :)çalışmayan veya spor giyinenlere yönelik önerilerim de mutlaka olacak ;)

    YanıtlaSil
  3. Erkek arkadaşım bu konularda sürekli bana danışır araştırmacı bir kişilik olmasına rağmen böylesi işlerine geliyor sanırım. :) O yüzden faydalı bir yazı olmuş teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. daha iyisini yapabılırsın :D

    YanıtlaSil