19 Eylül 2014 Cuma

Barbie Bebek baharına hazır mıyız?-Moschino Spring 2015


Moschino Milan da Bahar 2015 koleksiyonunu tanıttı ve bir anda herkesi çocukluğuna götürdü. "Bütün kızlar ve gay erkekler Barbie yi sever" diye lanse edilen koleksiyon Barbie den esinlenince, tabiki de başrol şeker pembesi renginde ve platin sarısı saçlardaydı.
Koleksiyonda dikkat çeken ise retro öğelere ağırlık verilmesi,zincir detaylar, kemerler, yıldız,puantiye gibi desenlerin kullanılması bir kaç örnek.



Oversized çantalar, bu yaz da moda olan crop top denilen kısa üstler bolca kullanılmış. Ayrıca kullanılan kumaşların plastik görünümünde olması da oyuncak görünümüne ekstra katkı sağlamış. Canlı renkler, abartı detaylar,gold rengin sık kullanımı da diğer belirgin özelliklerden.


Sizleri koleksiyonla baş başa bırakmadan önce yorumlarınızı merak ettiğimi de ekleyeyim; Canlı renkleri, barbie bebekleri hayli seven biri olarak ben çok beğendim açıkçası bu koleksiyonu, ha Moschino nun tarzına yakışmış mı orası tartışılır tabi. Ama moda bu; ne yaparlarsa oluyor :) Bahar ayları için hazırlanan bu koleksiyonu sizler beğendiniz mi peki? ;)


 

 
















1 yorum: