16 Ocak 2014 Perşembe

2014 ün rengi ile rüya gibi bir düğün!


Uzun süredir mor rengin hakim olduğu düğünlere dair görseller topluyordum. Öyle ki pinterest board um doldu taştı mor renklerle. Bir de ne göreyim; Pantone 2014 ün rengini Radiant Orchid denen; orkide moru rengi olarak seçmiş. Kendimde bir müneccimlik,bir moda ön görüsü sezmedim değil hani :) Siz en iyisi sıkı takip edin bakarsınız öngörülerin devamı gelir.
Pantone yılın rengini duyurunca çok şaşırdım; ne yapsam ki acaba önce o renge özel post mu hazırlasam yoksa uzun süredir biriktirdiğim görselleri mi düğün postu ile yayınlasam derken sonunda düğün fikri ağır bastı. Ne de olsa yaz gelinleri yana yana fikir arıyordur şuan. Buyrunuz sezonun moda rengi ile yapabileceğiniz mükemmel bir düğünün ipuçları nelermiş.


Kendimi bildim bileli hayran olduğum renklerden biri MOR. Asaletin rengi derler malum;ama nedense çok moda olmadığı sürece anlamının değerini pek göremiyor, ilgi çekmiyor ve yeterli parça bulunamıyor bu renklerde. Yanlış hatırlamıyorsam en son 5-6 sene önce bir hayli moda olmuştu. Bu sene yine altın yılını yaşayacak, ben de mora doymuş olacağım ;)

Düğünlerde mor rengi kullanmak ise hem sizi zorlamayacak şekilde bol seçenekli, çok kolay hem de gerçekten bir düğün için mükemmel görsel güzellik veren bir renk! Bütün fotoğraflar da bunun ispatı olsa gerek ;)



Düğün mekanında dekorasyon rengi olarak MOR renk tercihi; ortaya masalsı bir görünüm çıkıyor. Masalar, çiçekler, ışıklandırma bu renge büründüğünde çocukluğunuzdan beri peri masallarında duyduğumuz rüya gibi düğünleri andırmıyor mu?


 Son zamanlarda bütün pasta yerine dilim cupcake düğün pastaları daha revaçta malum. Bu pastalar da konseptin mükemmel tamamlayıcıları olacaktır.




İşte senenin rengi olan Radiant Orchid in çıkış noktası olan mor orkideler!



Ve tabi ki sadece düğün yapacaklar değil; düğüne gidecekler için de önerilerimiz var.Bu sene mezuniyet töreni olanlar da; yaşlarına uygun olarak bu canlı ama aynı zamanda şık rengi tercih edebilirler.


Siz ne dersiniz, hepsi birbirinden güzel değil mi? Bu rengin moda olmasına benim kadar sevinen, düğünlere benim kadar yakıştıran başkaları var mı bir görelim!

2 yorum:

  1. alışılmışın dışında,çok güzel bir düğün olur :) ben beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. Orjinal ve Seksi bence =)

    YanıtlaSil