19 Kasım 2013 Salı

Sezonun en sevileni: Wedge Sneakers modası

Bu sezon neredeyse herkesin ayağında görmeye alıştığımız; ilk başta herkesin "topuklu spor ayakkabı mı,oooowww yooooo" deyip daha sonra lafını yutarak koşa koşa gidip aldığı bir model oldu bu wedge sneakers. Biz topuklu spor ayakkabı diyince fazla kıro bir izlenim oluşuyor ama Yaratıcısı Isabel Marant ın verdiği Wedge Sneakers adını kullandığımızda pek bir havalı oluyor =) Bir modacının başarılı olduğu buradan anlaşılır bence; çevremde ne kadar ıııyyy o neymiş öyle diyen insan varsa şu an seve seve giyiyor bu modeli, ünlüler de bu akıma kapılıp gitmiş zaten.




Boyu kısa olup da hem boyum uzasın hem de rahatlığımdan ödün vermiyim derdinde olanlar için süper bir kurtarıcı oldu bu ayakkabılar. Üstelik hemen her şeyle kolaylıkla kombinlenebiliyor. En çok skinny jean lerle kullanılsa da fiziğine güvenen ablalarımız mini şortlarla giymişler. Ki bizde herkes fiziğine dehşet güveniyor malum, rahatlıkla hepimiz giyebiliriz o zaman =D


Yurtdışı alışveriş sitelerinden yukarıdaki modelleri temin etmeniz mümkün. Uzun süredir kullanılıyor olmasına rağmen; hala Türk alışveriş sitelerinde wedge sneakers diye arama yaptığınızda bir sonuç elde edemiyorsunuz. Topuklu spor ayakkabı diye aratınca da yukarıda da dediğim gibi bir takım kıro modellere denk gelmeniz yüksek ihtimal. En güzel, aradığıma en uyan sonuçları son zamanda ciddi bir atılım yapan, sloganı da zaten "Türkiye' nin Moda Arama Motoru" olan Vitringez den buldum. Bu siteye yönelik olarak ayrı bir post hazırlamak gerekse de; özetle; bütün alışveriş sitelerini gezmektense yola bu site ile çıkabileceğinizi belirteyim. Aradığınız şeyi arama bölümüne giriyorsunuz, vitringez sizin için bütün alışveriş sitelerinden derleyip toplayıp sonuçları önünüze koyuyor ;)

Steve Madden marka bu model yaptığım arama sonucunda çıktı ;)
Eminim bu postu okuyan bir çok okurumuz çoktan edinmiştir bu modelden, deneyimlerini, nerden aldıklarını ve memnuniyetlerine dair bilgileri paylaşırlarsa almayı düşünen arkadaşlara da faydası olacaktır diye düşünüyorum ;)
Not: Görseller google arama motorundan ve Vitringez sitesinden temin edilmiştir.

1 yorum:

  1. Merhaba,
    Vitringz'de bulamadığınız bir marka veya ürün varsa; bize iletmeniz yeterli! :)
    Daima geliştirmelere açığız.

    YanıtlaSil