4 Eylül 2013 Çarşamba

Rimmel Aye Aye Sailor!

Blogumu takip edenler son zamanlarda ciddi anlamda Rimmel takıntısına kapıldığımı bilirler. Hem renklerinin canlı olması; hem tek katta rengini vermesi, hızlı kuruması hem de kolay sürüm sağlayan flat brush özellikteki yassı fırçası beni acayip cezbetmiş durumda. Son günlerde bütün tercihlerimi Rimmel den yana kullanıyorum. şu postumda da dile getirdiğim Rimmel takıntısını Watsons'a borçluyum, ne iyi etmiş de getirmiş bu markayı Türkiye' ye! Bugünün rengi hayli koyu bir tona sahip olan, tırnakta ışığa göre siyah gibi görülebilen çok şık bir lacivert rengi; 850 yani Rimmel adı ile Aye Aye Sailor!

Ojeler zaten aşırı güzel, bir de böyle sadece numara ile yetinmeyip tatlı tatlı isimler vermiyorlar mı hepten hasta oluyorum :) Adı gibi; navy yada marine diyebileceğimiz tonda bir lacivert, Rimmel in çok açık renkleri en fazla 2 sürümde rengini veriyor, bu koyu renk ise tek sürümle hayli güzel duruşa sahip.

Rimmel ojeler zaten hızlı kuruma özelliğine sahip,bir de bu sürdüğüm oje 60 Seconds serisinden olunca kuruma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Her zaman olduğu gibi; hem koyu renk ojenin tırnaklarda kalmaması hem de tırnakların güçlenmesi için base coat olarak Rimmel Nail Rescue base coat ojesini sürdüm. Üzerine başrol kahramanı olan Aye Aye Sailor ojemi ufak düzeltmelere ihtiyaç duyduğum tırnaklarda 2 kat sürdüm. Ama gördüğünüz gibi tonda herhangi bir fark yok,ilk katta da hayli renk veriyor. Üzerine de Rimmel Finishing Touch 3D Plumping Top Coat ojesini sürerek işlemi tamamladım ;)
Ben bu ojeyi büyük Rimmel indirimi zamanında almıştım ama yanlış hatırlamıyorsam normal fiyatı 3,45 TL ;) Rengi en iyi yansıtabildiğim fotoğrafları seçtim,umarım siz de beğenmişsinizdir ;)

2 yorum: