8 Mayıs 2013 Çarşamba

Balköpüğü ile Mükemmel Bir Etkinlik!

Sanırım en sona ben kaldım bu mükemmel etkinlikten bahsetmeyen :) oysa doğru düzgün fotoğraf bile yok bende o güne ait... insan böylesine guzel bir etkinliğe giderken telefonunu şarj etmeyi nasıl unutur :( neyse olayın can sıkıcı kısmını geçelim guzelliklerini konuşalım bir an evvel ;)

Hepimizin bildiği üzere; Gizem Bal Köpüğü blogunun sahibesi olup,kendine has mükemmel ürün koleksiyonu olan ve uzun zamandır ilgiyle takip ettiğim bloggerlardan, bu yüzden bu mükemmel etkinliğin haberini alır almaz iletişime geçtim Gizemle. Güneşli bir Pazar gününde yollara koyulduk ve Çubuklu Hayal Kahvesi ne gittik.
Sınırsız seçenekleriyle brunch hayli doyurucuydu, ben seyrederek doymuş olmalıyım ki fazla bir şey yiyemedim.
Mekanın süslemesi, bizler için hazırlanmış pembiş fonlu şekerleme masası, herkesin adına özel düzenlenmiş hediye paketleri ile Gizem ne denli emek verdiğini ortaya koymuş; üstelik sponsorlarla öyle sıkı pazarlık yapmış ki misafirleri için;dolup taşıyordu çantalar :) Apolena nin moscow çantası, golden rose un birbirinden güzel 3 harika ojesi, bakras in yaza uygun beyaz çantası ve nevacolor un mukemmel saç ürünleri ile hayli şımartıldık doğrusu :)


ben hediyelerimizin konulduğu kutuya hayran oldum, sağına soluna baktım ama bir marka bulamadım :(

Bu kızlar da birbirinden güzel moda bloggerları; Zuhal , Tuğba , Zümra ve Cansu

her şeyin birbirinden güzel olduğu, yeni bloggerlar ile tanıştığım gün bir de supriz ve aşırı romantik bir evlilik teklifi ile son buldu. Bu keyifli gün icin Gizeme tekrar teşekkür eder sevdiği ile mutluluklar dilerim :)))

4 yorum:

  1. Merhabalar, aynı etkinliktedim kalabalık sebebi ile pek tanışma fırsatımız olmadı ama bir dahakine inşallah :)
    Başarılar bizim kız :)

    Ebrar
    kucuksirinmutluluklar.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yaaa,bir sürü takip ettiğim ve tanışmak istediğim blogger ordaymış ama bir türlü denk gelemedik :( bir sonraki buluşmayı iple çekiyorum ;)

      Sil
  2. Herşey çok güzel görünüyor keyifli bir gün olmuş:)
    seni takipteyim...
    http://modadusleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. ilk blogger toplantısına katıldım. sizlerin güzel bloglarıyla tanıştım. tam bir bilgi alışverişi oldum. orada birbirimizi farketmesekte burada gizem'in jestlerini yazan blogcular sayesinde hepimizin orada olduğunu farkettik.

    YanıtlaSil