3 Mayıs 2013 Cuma

Avon'un Bahar Renkleri!







Sonunda bahar renklerine geçebildik; bu güzel havalarda tek bir renk seçmek mümkün olmuyor ben de iki mükemmel avon rengini tırnaklarımda misafir etmek istedim ;) Avon son zamanlarda koleksiyonlarını yenilemek, renk skalasını genişletmek üzerine hayli sağlam girişimler yaptı, yıllardır satış temsilciliği yapmama rağmen son zamanlardaki memnuniyet hiç bir zamanla kıyaslanamaz.







Ojelerde de speed dry koleksiyonu en sevdiğim seri,öyle ki benim gibi ojenin kurumasını bekleyemeden mutlaka bir yerlere bulaştıran, ojeyi bozan biri bile sorunsuz çiziksiz ojelerle gezer oldu :) bu koleksiyonun ilk renklerinden olan rebel rose eskinin çingene pembesi simdinin fuşya rengi, yoğunluğu hayli tatmin edici, ilk sürümde rengini veriyor ama ben her zamanki alışkanlıkla yine iki kat sürdüm.
                                              
Kuruma olayı dediğim gibi hayli hizli, sağ eli sürerken sol elin hafiften kuruduğunu hissediyorsunuz. Çizgi,dalgalanma gibi bir sorun da yaşatmadı. 
                                  
Baş parmak ve yüzük parmağımda olan ise loving lavender, romantik bir lila tonu, ama kesinlikle mavi tabanlı değil aksine sıcak bir zemini var. Bu ojeleri temin etmek hiç zor değil yalnızca bir satış temsilcisine ulaşmanız gerekiyor ;)



1 yorum: