3 Nisan 2013 Çarşamba

GÜZEL BİR HABER!

Herkese merhaba. Sizlere beni çookk mutlu eden bir haber vermek için yazıyorum bu postu. Bugünden itibaren dugun.com sitesinde evlilik hazırlıkları,düğünler hakkında yazmaya başlıyorum.
Bu mükemmel siteyi bilmeyeniniz yoktur diye düşünüyorum ama ben yine de kısa bir açıklama yapmak isterim. Çünkü hiç bir gelin adayının o en heyecanlı dönemini stres, sıkıntı içinde,ne yapacağını bilemez vaziyette geçirmesini istemem.



Kendi düğünüm için hazırlanırken her gün en az 2 kez girdiğim,bir düğünün mekan süslemesinden nikah şekerine, müziğinden çeyiz listesine en ince detaylarına kadar her konusunu detaylıca içeren, kendi düğününüzü organize edebilmeniz için online bir ajanda sistemi dahi olan Türkiye' de alanında tek ve öncü bir internet sitesi. Benim düğünün tarihi 3-4 ay gibi kısa bir süre önceden belli olmasına rağmen yapılması gereken her şeyi,eksiksiz ve en önemlisi stressiz olarak buradan halletmiştim. Mesela görseldeki mekan Bluvert Tarabya; burayı ilk dugun.com da görüp,hayran kaldım ve benim düğünüm orda oldu ;) Dolayısıyla site ile aramda duygusal bir bağ oluştu :)

Düğün bittikten sonra öyle bir boşluğa düştüm ki, eeee ben o tatlı koşturmacalar hazırlıklara alışmıştım ne yapıcam şimdi diye düşünür durur, evlilik hazırlıkları yapan birine denk geldiğim anda ona yardımcı olabilecek bildiğim ne varsa anlatırdım. Şimdi bu anlattıklarımı ihtiyacı olan hemcinslerime duyurma imkanına kavuştum bu süper gelişme sayesinde ;)
Mutluluğum bundandır sevgili bizim kız takipçileri, bundan sonra dugun.com da yayınlanacak yazılarımı da takip etmek için blogu izlemede kalın derim!

NOT:Görsellerin bütün kullanım hakları bizzat tarafıma ait olup izinsiz kullanılması halinde FSEK hükümleri kapsamında hakkında işlem başlatılacaktır.

3 yorum:

  1. merhaba hayırlı olsun senı dugun comda okuyup buldujm ..
    bende düğün com da yazacak bloggerlerdenım hayırlısı olsun sevgıler:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim senin de hayırlı olsun ;)

      Sil