8 Nisan 2013 Pazartesi

diy project-hayata biraz renk katalım!

Herkese merhaba. Yağmurlu bir haftaya başladık,üstüne bir de pazartesi sendromu eklenince ruh halimizin pek de canlı olduğunu söyleyemiyoruz. İşte tam da bu havalarda aydınlanmaya,neşelenmeye yönelik bir diy project var elimde!Uzun zamandır neon renkli babetleri gözüme kestirmiştim ama istediğim gibi bir şey bulamıyordum, en sonunda kendim yapmaya karar verdim. Ki böylesi hem daha eğlenceli, hem zevkime daha uygun hem de daha ekonomik oldu ;)


Yapım aşamasını fotoğraflamayı unutmuş olsam da bir başka blogdan temin ettiğim görseller işinize yarayacaktır. Kendi babetlerim için: düz renk babet, neon renkte oje, kalın bant, renkli ve çeşitli ebatlarda pullar-taşlar ve parlatıcı oje kullandım.

Görsellerdeki ayakkabıyı boyamak için sprey boya kullanılmış. Bulabilirseniz bu boya ile yapmanız tabi ki daha kısa sürecek ve daha kolay olacaktır ;) Umarım gününüzü biraz da olsa renklendirmeye faydam dokunmuştur!



1 yorum:

  1. Ne güzel olmuş ellerine sağlık canım :)Blogunu takipteyim.Bana da beklerim :)İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil