17 Şubat 2013 Pazar

Flormar ile Havyar Manikürü Türkiye' de!

Evet!Sonunda aylardır yurtdışı alışveriş sitelerinden bakıp bir türlü alamadığım havyar manikürü ekipmanları, pek sevgili FlorMar ımız sayesinde Türkiye'de de satışa sunuldu. Adının havyar manikürü olmasının nedeni, minik boncukların-özellikle de siyahların havyar görünümünü andırması ;)
Geçen hafta Metrocity deki FlorMar standına uğradığımda yalnızca bir renginin kaldığını gördüm ve siyah tonunu istediğim için almayı ertelemek zorunda kaldım. Siyah,mavi ve sedefli krem tonlar içeren setime kavuşur kavuşmaz da hemen bloga post yazmak şart oldu. Kutudan çıkan kağıtta bu süslemeyi nasıl yapacağınız adım adım yazıyor. 



Ben zemine şu yazımda tanıttığım Super Shine serisinin 23 numaralı parlak kırmızı ojesini sürdüm. Siyah sürerek boncukların etkisini azaltmak istemedim,ne kadar doğru bir karar verdiğimi de işlem bittiğinde fark ettim. İlk kat ojenizi sürüp kuruduktan sonra ikinci katı sürüyorsunuz,bu kat kurumadan direk şişesinden boncukları tırnağınıza döküyorsunuz. Kutudan çıkan plastik tepsiyi tırnağınızın altına koyarsanız dökülen boncukları yeniden kullanma imkanınız olacak. Tırnağınızın tamamı boncuklarla kaplanana kadar dökmeye devam ediyorsunuz ve sonra diğer tırnağa geçiyorsunuz. Her bir tırnakta ikinci kat ojeyi sürme ve boncukları dökme işlemini tek tek yapmanız gerekiyor. Bütün tırnakları bitirdikten sonra da boncukların tırnağa tamamen oturması için-aşırı olmayacak şekilde-boncuklara baskı uyguluyoruz. Ve işte havyar manikürünüz tamam. Yalnız bilginiz olsun,bu manikür ile ev işi yapmak,ince işle uğraşmak pek mümkün olmuyor :) Zira ben bugün yemek yapmaya kalktığımda boncukların soğanlara teker teker dahil olduğunu görünce 24 saat geçmeden silmek zorunda kaldım =D 
Bu güzelliğin fiyatı ise 14,25 TL.İşte karşınızda havyar manikürü görselleri.






5 yorum:

  1. ben de çok sevdim bunu.. sık sık yapacaklarım arasına girdi bile..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında alışması cidden zor,zaten 24 saat geçmeden silmek zorunda kaldım :( ev işleriyle,yemek yapmayla, işyerinde dosyalarla uğraşan biri olarak pıtır pıtır dökülüyordu boncuklarım :(

      Sil
  2. Ben bu trende alışamadım ama sende çok hoş durmuş=)

    YanıtlaSil
  3. Bende çok seviyorum bunu 3 renginden de aldım, bloğuma sihal üzerine yapılmışını yayınladım hatta kırmızı üzerine de güzel oluyormuş:)

    Takipleşmek dileğiyle bana da beklerim:)
    www.alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş ya en kısa zamanda benimde almam lazım :)
    http://rengarenkojem.blogspot.com/

    YanıtlaSil