3 Ocak 2013 Perşembe

Yeni yılın Claire's ojeleri!


Claire's ojelere ne kadar hayran olduğumu daha önceki postlarımda üstüne basa basa belirtmiştim. rengarenk mat ojeleri mükemmel gri tonları cici mint yeşillerine olan hayranlığımı eski postlarımdan takip edebilirsiniz.



Claire's a son gidişimde de bu mükemmel seriyi buldum. Simli ve holografik görünümlü bu mükemmel ojelerin yaklaşmakta olan yeni yıl için mükemmel bir alternatif olabilir diye hemen attım sepete :) (Yazarımız burada yılbaşı için aldığı ürünleri yılbaşından sonra tanıtmanın utancını yaşamaktadır =D )


Setin ojelerine kısaca bir göz atalım!

Serideki simli olmayan tek ojemiz bu kobalt mavisi. Tırnakta mükemmel bir parlaklık yaratıyor, diğer simliler arasında biraz sönük gibi görünse de tonuna hayran kaldım.

Ben bu tona zeytin yeşili demeyi tercih ettim, bana ilk anımsattığı şey zeytin oldu çünkü :) Ama tabi ki altın bazlı simlerini görmezden gelmiyoruz, zeytinden çook daha farklı şeyler çıkıyor ortaya.

İddia ediyorum bu renge aşık olabilirsiniz! Yoğun simli yapısı ile tek kat sürümde rengini veren, yeşil, mor ve altın sarısı yansımaları olan, yarı holografik görünüme sahip bu oje setteki favorim!

Yılbaşı geçmiş olsa da; bu rengin bütüüünn özel günler, geceler için kullanılabileceği açıkça ortada! İçinde mini boyutta dore ışıltılar barındırıyor ancak kırmızı simlerin yoğunluğu nedeniyle tespit edebilmek, fotoğrafta gösterebilmek çook zor oluyor. Yine koleksiyonun diğer bütün ojeleri gibi opaklık konusunda oldukça başarılı, ilk katta rengini veriyor.



Beğenip beğenmeme arasında gidip geldiğim renk ise bu son rengimiz. 45-50 yaş kokoş teyzelerin sürdüğü bu tonlardaki sedefli ojeleri oldum olası sevemedim. Bu ojede sedeften ziyade bol miktarda sim olsa da, görünümü itibariyle şimdilik mesafeli yaklaşıyorum kendisine.


Serideki ikinci favorim ise bu renk oldu. Fotoğraflarda bir türlü yansıtamadığım yeşil ve dore simleri var. Holografik görünüm bu ojede de mevcut. İlk denediğim de bu oje oldu. Kuruma hızı, opaklığı gayet memnun edici. Üstelik setin fiyatı da 12,99 TL.





Nasıl bakalım, beğendiniz mi yeni cicilerimi :)

5 yorum:

  1. Oje serisi zaten müthiş ama senin fotografların ne kadar süpersonik olmuş öyle bayıldım. Süper bir gelişme var makina mı yeni yoksa yeni bir sistem mi kurdun? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi,ben de çok sevdim bu yeni halini :) beyaz zemin ve biraz fazla ışık böyle bir güzellik getirdi canım,o sistemi kurmaya bir türlü zamanım olmuyor :(

      Sil
  2. Hepsi çoook güzeeeeeeeeel ! Uğrarsan bana da alır mısın canım ?
    nazlicancerkez@gmail.com adresime mail atarsan çok seviniriim.
    Bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  3. Ojeler harika yilbasindan once alip surmustum hepsini mavi ve kirmizi favorilerim oldu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben henüz hepsini denemedim denedikçe beğenilerim şekillenecek gibi :)

      Sil