28 Ocak 2013 Pazartesi

China Glaze Poinsettia kırmızısının büyüsü!

Uzun süredir hayranı olduğum China Glaze ojeleri son zamanlarda daha bir yakın markaja aldım. Sevgili Deryamızın binbir emek ve özenle yürüttüğü DBMS Kozmetik sayfasında China Glaze temsilcisi Tanaçan Kozmetik ile ortaklaşa yaptığı outlet satışından 3 adet oje edindim. Alalı uzun zaman oldu ama yazmaya ancak imkanım oldu.
Renklerimi seçerken gelip geçici değil her zaman kullanabileceğim,klasik tonlara ağırlık vermeyi tercih ettim. Ne de olsa China Glaze markası; içeriği itibariyle uzun süre dayanıyor, kuruma gibi bir sorunu olmuyor. Eeeee tabi böyle uzun vadeli bir seçim yapacaksam klasik bir kırmızı almadan olmazdı dimi?
İşte China Glaze Poinsettia bu alışveriş sonrası hazineme eklenen; KIPKIRMIZI denen o yoğun kırmızı tonuna sahip, bordoya kaçmadan canlı kırmızı tonunu verebilen mükemmel bir oje. Böyle açık tonda bir kırmızı olunca doğal olarak ilk katta hafif pembemsi bir görünüm yarattı. Ben de ikinci katı da sürerek hem kendi sürüm hatalarımı giderdim hem de şişedeki görünümü yüzde yüz elde ettim. Ojeyi sürerken dalgalanma topaklanma gibi bir sıkıntı yaşamadım.
Ojenin kuruma hızı da bir hayli iyi, kısa sürede kurudu. Kırmızı ojenin bütün dilekçelerimde, mahkeme evraklarında çizik bırakmasına sinir olduğumdan üzerine top coat geçmeden kullanamıyorum. Ancak bu kez top coat geçerken sanırım biraz dalgalandı ve duruşu azıcık bozuldu, bu görünüm için kusura bakmayın :( Yani görsellerdeki dalgalı, topaklı gibi görünen sorun China Glaze ojesinden değil benim sürdüğüm top coat tan kaynaklanıyor.
DBMS Kozmetik-Derya ya ve Tanaçan Kozmetik e bizi bu mükemmel ojelerle tanıştırdığı için teşekkür etmek lazım. Yalnızca tanıştırmakla da kalmadılar, dönem dönem yaptıkları indirimlerle daha kolay daha sık almamızı sağlıyorlar. Bu tür indirimlerin daha sık olmasını diliyorum, ki bol bol ekleyelim koleksiyonumuza :) Derya' ya da; hızlı teslimatı, her zamanki ilgisi için teşekkür ederim. Bu arada 3 oje aldım demiştim, ojelerin her birini 12,00 TL ye aldım. Artık söz bitsin ve görseller konuşsun ;)






4 yorum:

  1. Canım ne demek ben teşekkür ederim , poinsettia klasik ama rengi canlı olan ojelerden biri, kesinlikle tavsiye ederim. güle güle kullan, kesene bereketttt :) Öptüm canım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. klasik ve canlı,amacım da tam olarak buydu, bingo dedim yani =) çok teşekkürler canım

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. onun adı "sen sus gözlerin konuşsun" fotoğrafı =))))

      Sil