13 Aralık 2012 Perşembe

2012;evlilik yılı oldu!

Hakkında büyüükk teoriler ortaya atılan, olumsuzluklarla sorunlarla geçen 2012 yılı da bitmek üzere. Her ne kadar sene genel itibariyle kötü olaylarla geçtiyse de; bu sene tam anlamıyla evlilik senesi oldu. Ünlü, ünsüz, tanıdık tanımadık herkes bu sene evlendi.  Bu postta Demet Akalın, Özge Borak gibi beğenilen gelinliklerin bir kısmından bahsetmiştim;evlenecek olanlara ilham vermesi açısından bu kervana katılan diğerleri ve gelinliklerine şöyle bir göz atalım istedim.
İlk gelinimiz; en taze haber; Necati Şaşmaz, nam-ı diğer Polat Alemdar kendisinden 20 yaş küçük bir hanım kızla evlenmiş. Yorum yok,siz gelinliğe bakın ama o son dakikada masaya oturmuş gibi duran saça sakın bakmayın :)

En taze haberden sonra; 2012 nin en çok konuşulan düğünü ile devam edeyim. Malum; Cem Yılmaz Ahu Yağtu ile basına kapalı bir törenle evlendi. Hal böyle olunca da elde edilen görseller bir hayli kalitesiz, belirsiz. Ama 2012 düğünleri deyip de onlardan bahsetmemek olmazdı :)

Her ne kadar daha önce duyurmuş olsam da yine dayanamadım,bu güzel görüntüyü tekrar yayınlamak istedim. Özge Borak' ın gelinliği en beğendiklerim arasındaydı.
Melisa Eliyeşil; belki de en şanslı Türk kızı diyebiliriz onun için... Faber-Castell CEO' su Kont Charles Von Faber Castell ile evlenmek herkese nasip olmaz. Adamın ismi bile malvarlığını çağrıştırıyor =D
Kavak Yelleri dizisinde genelde herkes masum Aslı' yı sever, Mine hep dışlanırdı. Oysa ben dizideki "Aslı Gibidir" yerine gerçek Aslı Enver i daha çok seviyorum. Amma cümle oldu ha =D Neyse, bu hanım kızımızın ani evliliğinde giydiği gelinliği pek hoşuma gitti.
Dantel gelinlik son zamanlarda bir hayli moda, artık dile getirmeye,hatırlatmaya dahi gerek yok malum :) Bu akıma uyanlardan biri de Elif Güvendik. Elif Güvendik' in gelinliği de dantellerle süslenmiş, ispanyol denen duvak ile tamamlanmış.
Üstünden uzuunn yıllar,bilmem kaç evlilik geçmesine rağmen adı mütemadiyen o lüzumsuz adamla anılan bu tatlı hanım kızcağızımız sonunda kendi hayatını kurdu heralde. Nefise Karatay' ın gelinliği sade ama iddialı gelinlik arayanlar için gayet ideal ;)

Yok ben çılgın,uçuk gelinlik istiyorum diyorsanız bu yıl evlenen Didem Uzel' in gelinliği tam size göre, hem bakın siyah kuşağı bile var :)

Kızlar; Hande Subaşı' nın zerafetine bir bakar mısınız! Yerinizde olsam favorilerim arasına onun gelinliğini,buketini ve duvağını da eklerdim ;)

Ve Ebru Akel... Tuvana Büyükçınar' a hazırlatılan, binlerce lira verilen gelinlik bu olmamalıydı diyorum ben,ama renkler ve zevkler farklıdır diyerek beğenilerinize sunuyorum ;)
Cem Boyner' in kızı Emine Boyner' in sadece gelinliği değil, saçı,buketi genel olarak çok hoşuma gitti. Üstelik kayıkla geldikleri düğünlerinin salaşlığı da klasik seramonilerden daha orjinaldi ;)
Aylarca düğünü için sponsor arayan, açık açık düğün masraflarımı karşılayın diyen Hande Ataizi... Eh tabi biz ünlü değiliz ya,borca harca gireriz,krediler çekeriz bir gecelik düğünü yaparız. Ablam içkilerini bile bedavaya getirmiş. Niye öyle yana yana sponsor arandığı da düğünde ortaya çıktı,tahtlar,özel arabalar vs vs olmayan lüks yoktu ki =D Onca masrafa,duyuruya bari biraz orjinal olsaydı demeden edemeyeceğim,malum Hande Ataizi' nin gelinliği Kate Moss un ki ile hemen hemen aynı :)


Bunlar sadece benim seçtiğim gelinler; daha nice ünlü, sosyetik bu sene evliler kervanına katıldı. Aaa bir de bir kişi daha var evlenen, gerçi sosyetik değil, ünlü de değil ama dedim ya örnek olsun da onu da göstermek istedim; kervana katılan son kişi de ben oluyorum :)


Bunca ünlüden sonra olmaz yaa,hadi oldu diyelim, gelinlik,saç,makyaj hakkında soruları olan olursa yardımcı olurum kızlar ;) Allah herkese hayırlısıyla bu güzel günü nasip etsin diyorum.
Son olarak; gelinlik seçimi ve düğün detaylarını son zamanlara bırakan, geciken,ani kararla yıldırım evliliği yapmaya karar verenler, kısacası bütün kış gelinleri için bu yazıya da göz atmakta fayda var,mükemmel önerileri kaçırmayın derim.

7 yorum:

  1. :)))) ebru akelin gelinliği konusunda hem fikirizz hepsini bırak son geline bayıldık :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende o para olcaktı ki ne harika gelinlikler alırdım yahu,ama zevk işi parayla olmuyormuş demek ki :D
      aay çok teşekkür ederimm şımardım valla :)

      Sil
  2. En beğendiğim gelin sensin :) sonrada emine boyner.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiihhi övgü üstüne övgü aldım,sizin ince düşünceniz o kızlar çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Ben de bu sene evlendim :)
    Seni de Allah mesut etsin

    http://www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil
  4. Didem Uzelin gelinliği biraz uçuk olmuş...Ama güzell:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eeee hepimiz geleneksel modeller giymiyoruz,sıra dışı modelleri sevenler de var :)

      Sil