29 Kasım 2012 Perşembe

Golden Rose Jolly Jewels koleksiyonu Türkiye'de!


Eğer Golden Rose ürünlerini ve yurtdışı satışlarını takip eden biriyseniz, Golden Rose Jolly Jewels koleksiyonunu çoktan görmüş ve aşık olmuşsunuzdur. Ben iki hafta kadar önce bu koleksiyondan haberdar oldum,Polonya sitesinden alışveriş yapmaya kalktım,son anda vazgeçtim,iyi ki de vazgeçmişim,sadece 2 hafta sonra Türkiye' de satışa çıktı :)
Ben her ne kadar daha bu sabah öğrendiysem de meğer Golden Rose un sitesinde Pazartesiden beri satılmaktaymış.Öğrenir öğrenmez siteye girdim,alışveriş yapmaya kalktım,yok gidip canlı canlı aliyim dedim,avm lerdeki mağazalarını aradım açmadılar vs vs derken ofisime dönerken hiç ummadığım bir yerde karşıma çıktı ve direk atladım :)


18 farklı rengi olsa da ben orda ne bulduysam aldım. Şansıma bu birbirinden güzel 5 renk denk geldi,ama aklım 116 nolu kırmızıda kaldı,bakalım o ne zamana gelir. Şimdi gelelim ojelerimizin tanıtımınaaa;

109 numara;şeffaf şeker pembesi tabanlı içinde fuşya beyaz simler barındıran bir oje.Sim diyorum çünkü diğerlerinin PUL larının yanında bunlar küçük kalıyor. Diğerlerine göre opaklığı daha az. Ben ojelerin tam rengini göstermek için altına başka oje sürmedim,dolayısıyla da bu renk ile tırnağı kapatmak için 3 kat sürmek zorunda kaldım.Zemine uygun bir tabanla uygulanırsa çok daha güzel görünecektir.
106 numaralı olan ise; opaklığı gayet memnun edici,fırçaya yeterli miktarda alırsanız tek kat sürdüğünüzde bile tırnak kapanıyor. Bu oje ise tamamen simlerden oluşan 109 gibi taban rengi görünmeyen bir oje. Yeşil,mor ve altın sarısı simler içeren oje tırnakta mükemmel görünüyor ve yaklaşan yılbaşı için son anda ilk sıralardan favori aday oluyor ;)

 105 numaralı oje;şeffaf lila tonda tabana sahip,içinde mor sim ve yeşil pullar barındıran,şişede göründüğündense tırnakta çok daha hoş duran bir oje.Bu da yine 109 numara gibi opaklık konusunda diğerlerinden daha zayıf. Bu ojeyi de tamamen kapatıcı olması için 3 kat sürdüm.

 107 nolu oje; bana China Glaze Atlantis i andırdı az biraz. Her ne kadar burada bariz belli olmasa da içinde yeşil tonlu mikro simler ve mavi tonlu iri pullar mevcut. Bu ojeyi sürdüğünüzde okyanus ferahlığını hissetmemeniz imkansız,ben ne zaman bu tonlara baksam aynı hislere kapılıyorum çünkü ;) Opaklık konusunda 106 numara ile birlikte en memnun kaldığım oje diyebilirim. İlk katta fırçaya çok az oje almam nedeniyle ikinci katı geçmem gerekti,siz belki tek seferde kapatıcılığı sağlayabilirsiniz.
108 numara ise; şişeden hayran kalıp da tırnağıma sürdüğümde beni biraz hayal kırıklığına uğratan bir oje oldu. Aralarında en yoğun,en opak görünümlü oje gibi olmasına rağmen,tırnağa sürüldüğünde fuşya tonda şeffaf bir tabanı oluyor ve kapatıcılığı sağlamak için iki veya üç kat sürmek gerekiyor.Üst üste sürdükçe de nedense bu ojenin görünümü matlaştı,soldu gibime geldi. İçinde gümüş renkte simler,fuşya ve beyaz renkte pullar mevcut. Siz yine de bu ojeye bir şans verin ve bir satış noktasında bizzat deneyin ;)







Golden Rose bundan önce son çıkardığı Rich Colour serisindeki güzel,sürümü kolay fırçaları keşke bu seriye de kullansaymış dedim.Klasik,ince fırçası ile sürüm her zamanki eziyetli haliyle oldu. Ama neyse ki simli,pullu bir yapıya sahip olmasına rağmen ojenin sürümü kolaydı,toplanma,yığılma ve dalgalanma olmadan sürebildim. Bu ojede en memnun kaldığım bir diğer şey ise çabuk kuruma süresi. Ojelerin kuruması aşamasında mutlaka başına bir şey getiririm. Eğer başına bir şey gelmeden kurumuşsa cidden hızlı kuruyor demektir,ki sonuç ortada ;) Son olarak ojelerimizin fiyatları sitesinde 6,25 olsa da ben şanslı günümdeydim sanırım 5,50 TL ye aldım. Artık ne kadar istediysem bu ojeleri,her şey yolunda gitti anlayacağınız ;) Herşey iyi hoş gayet beğendim seriyi ama bloglarda Lyndrella yı sollar gibi bir yorum okudum,o abartı geldi.O seviyeye var biraz daha var.Eeeee,ne diyorsunuz kızlar; sizce de Golden Rose mükemmel bir şekilde kendini aşmadı mı ;)

4 yorum:

  1. çok güzellermiş 109 la 107 ye bayıldım hemen almak istiyorum :) 116 kırmızı olan tam yılbaşılık gözüküyor
    güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hepsi birbirinden güzel sen bu 18 tona birden denk gelirse yandın,insan hepsini almak ister :) teşekkür ederimmm ;)

      Sil
  2. nette ben de gördü ama henüz kiosklarda yok ben de görerek alıp seçmek istiyorum o nedenle beklerim heralde gelsin diye..sen nereden aldın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beşiktaşta t-shop tan aldım ;) aayy bu arada ojelerin güzelliğinden mi nedir fotoğraflar yazının dışına taşmışş şimdi fark ettim yaa :)))

      Sil