11 Ekim 2012 Perşembe

Golden Lady' nin Yeşil Elma'sı :)

Uzun zamandır süren arayışlarımdan sonra;en sonunda Golden Lady satan bir yere denk geldim. Sabahın kör vaktinde duruşmadan çıkmış bir şekilde yolda ilerlerken küçük bir bijuteride gördüm,öyle bir saldırdım ki ojelere,dükkan sahibi sabahın bir vakti dükkanına gelen bu müşteriye akıl sır erdiremedi.

Bütün bloglarda görüyordum,neden ben bulamıyorum diyordum,sonunda bulunca seçmek beğenmek bir hayli zor oldu. Kokulu oje koleksiyonuna denk gelmişim. Daha önce Pastel in kokulu ojelerini test etmiştim,ancak Golden Lady açık ara farkla öne geçti diyebilirim. Bir kere en büyük artısı tek bir renk mecburiyeti bulunmaması,bir çok seçeneğin olması. 

Hindistan cevizi, Gül, Çilek, Çikolata, Okyanus ve Yeşil Elma kokularının her birinin 4 farklı tonu var, seç seçebildiğini :) Ben kışın geliyor olması nedeniyle mümkün olduğunca koyu tonları seçtim, mint yeşillerini,mercanları,nar çiçeklerini,bebe mavilerini geride bırakarak ;)

Ortaya bu karma çıktı.
Yeşil elmada çam yeşili, ot yeşili denebilecek bir ton olan 25 numara,
Okyanusta İndigo mavisi dedikleri soluk laciverte yakın koyu mavi bir ton olan 22 numara,
Çilekte ne nar çiçeği ne bordo olan, klasik kırmızı oje olan 13 numara,
Gülde fuşyaya yakın pembe tonu olan 16 numara,
Hindistan Cevizinde kireç beyazı tonundaki 04 numara,
Çikolatada ise nude denen,geçen sene taupe-köstebek rengi dedikleri tona en yakın olan 34 numarayı aldım.

İlk Çilek kokuluyu sürdüysem de onu fotoğraflama imkanım olmadı,kısmet Yeşil Elmaya imiş.

Kuruma hızı abarttıkları kadar yokmuş sanki,ya da ben çok zaman geçti sanıp hemen sağa sola saldırınca yine dağıldı ojelerim :( Her zamanki kaderim zaten,hiçbir zaman ikinci kez üstünden geçmeden dışarı çıkamam. Tırnağıma normalde hep 2 kat sürerim,bozulma sebebiyle 3 kat var. Bu ojeler cidden sağlam kokuyor,gün boyu ne zaman tırnaklarımı yüzüme yaklaştırsam buram buram elma kokusu aldım. Ne derler, yeşil elma koklamak tokluk hissi yaratırmış,o zaman sür Golden Lady yeşil elmayı,form tut =D 
Tırnaklarımın bakım sürecinin son aşaması olan uzatmama,kısa tutma safhasına girdik,gördüğünüz gibi tırnaklar minicik ama Golden Lady etkisi yeterince büyük oldu ;)

Bu arada bu aralar oje postlarına sık bir şekilde yer vermeye başladım,uzuunnn süre oje sürememenin acısını çıkarıyorum :)

12 yorum:

  1. Bu yeşil elma 25 numaraya bayıldım! Umarım ben de bulabilirim bu rengi. Tam da yeşilin sevdiğim tonu. iyi günlerde sür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kış için en ideal yeşil tonu değil mi ;) golden lady bir de her yerde ulaşılabilse dadından yenmiycek valla =D

      Sil
  2. çok ilginç ama bana hiç bir şekilde koku vermedi bu ojeler, şöyle ilk sürdüğümde biraz kokuyor sonra hemen geçiyor şeklinde.. ama benim sürdüğüm yeşil elma çukulata ve çilek kokuludan daha çok dayandı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hakikaten ilginçmiş :) çilekliyi sürdüğümde grip olmama rağmen kokusunu alabilecek kadar iyi kokmuştu bende de :)

      Sil
  3. Ben de laciverte takıldım... Yalnız, her koku grubunun farklı tonları olduğunu ilk sizin blogda okudum. Diğer bloglara reklam amaçlı gönderilince araştırmaya gerek duymamışlar sanırım. Teşekkürler! Başak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hep aynı şeyi söylerim;en iyi araştırma;kendin elde edince oluyor,gerisi tamamen hazıra konma,hazır metinleri geçirme gibi geliyor bana :)))

      Sil
  4. bende çikolota ve çilek kokulu aldım çikolota bir nevi 1 gün kadar dayandı.çilek sürdügüm anda koktu sonra gitti kokusu hatta çilekte kokmadı degişik bişiy koktu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demek ki ben şanslılardanım =P onca zaman yana yana aramamın ödülü olsa gerek =D

      Sil
  5. bu markayı ilk defa duydum ama denk gelirsem deneyeceğim mutlaka.bu arada takibimdesin sen de edersen mutlu olurum.Ünlü markaları uygun fiyata bulabilirsin :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa olur mu yaa,hiiçç bilinmeyen bir markayken son zamanlarda bir hayli hızlı bir şekilde atağa geçtiler :D hemen incelemeye alıyorum ;)

      Sil
  6. o yesile bi baska bittim ben ya :(( istiyorummm!!
    belleeamie.blogspot.co.uk
    takibindeyimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hala rengine baktıkça burnuma ekşi elma kokusu geliyor :))

      Sil