22 Ekim 2012 Pazartesi

AVON ALIŞVERİŞİM.



Bloga her markayı yazıyorum ama ne hikmetse bizzzat temsilciliğini yaptığım AVON ürünlerinden sadece bir kez bahsettiğimi fark ettim. Oysa her ay zibil gibi alışveriş yapıyorum arkadaşlarımın siparişleriyle birlikte.
Bu garipliği fark ettikten sonra son alışverişimde getirttiğim ürünlere elimi attım ve bol bol çekim yaptım. Bol fotoğraflı,az cümleli bir post olacak. Mümkün olduğunca ana bilgileri veriyorum,merak ettikleriniz olursa cevaplarım ne de olsa.

 Herkes gibi ben de Colour Trend serisinin yenilenmesinden gayet memnun olanlardanım. Bir kere sadece ambalaj değişikliği değil,ürün kalitesinde de bariz bir değişiklik,artış var. Ambalajlarının beyaza döndürülmesi,ürünlerin ilgi çekmesi bu sayede kalitesinin öğrenilmesi açısından çok yerinde bir karar olmuş. Rujlarının kalıcılığı artmış gibime geldi benim. Ve tabi renkleri daha modern hale getirmişler. Bir tek Avon un uzun yıllardır halledemediği bir sorun kalmış geriye. O da katalogdaki renk ile gerçek rengin birebir uyuşması sorunu. Tabi ben artık yıllardır bu ürünlerle ilgilendiğim için az çok tutarlı tahminlerde bulunuyorum ama bu konunun tahmine bırakılmaması çok daha iyi olurdu. Aşağıda göreceğiniz fotoğraflar özellikle birebir ton yakalanana kadar uğraşılarak çekilmiş fotoğraflardır,ona göre katalogdan kıyaslayarak siparişlerinizi verebilirsiniz.

Soldan sağa sırayla: Passion-Rich Ruby-Doll Pink


Colour Trend serisinin bu son bombası ojelere bayılacaksınız. Ben görür görmez atladım,ülkemizdeki küçük simli ojeler gibi değil,yurtdışı markaları gibi iri pulları var. 3 rengi mevcut,3. renk de mor. Onu da en kısa zamanda alacağım. Bu ojeleri bir başka oje üzerine sürmek en akıllıcası,yoksa 3 kat ile ancak tam kapatıcılık sağlanır ve pullar nedeniyle fazla pürüzlü bir dokusu olabilir. Umarım yakın zamanda bu ojelere dair postları yayınlayabilirim.
ve işte karşınızda Silver Plated ile Gold Flecked. Sizi bilmem ama ben özellikle Gold Flecked i acayip beğendim. En kısa zamanda denemem lazım. 



Bir de göz kalemi alışverişim var. Makyajda genelde dudaklara önem verir,rujsuz çıkmam. Ancak son zamanlarda göz makyajı üzerine de yoğunlaşmaya başlayınca bu kalemleri denemek şart oldu. Bu kalemler konusunda yukarıda bahsetttiğim renk uyumsuzluğu çok ciddi sorun oldu. Katalogdan beğenerek aldığım ile çıkan sonuç arasındaki fark oldukça büyük.Neyse ki renkler kötü değil de kullanma imkanım var. Kalemlerin sürümüne gelince,açılabilir göz kalemlerinin genel sorunu aşırı hassas olması sanırım. Ufak ufak açmakta fayda var. Yoksa benim gibi çekim yaparken bile kırabilirsiniz. Sürümü gayet rahat, yumuşak ucu gözü rahatsız etmiyor. Ancak renk yoğunluğunun biraz daha geliştirilmesi lazım diye düşünüyorum. Yani sürerken bir kaç kez üzerinden geçmek gerekiyor tam rengini elde edebilmek için. Kalıcılık konusuna gelince; bileğimdeki swatchları iki kat geçtim ve silebilmek için bir hayli bastırarak uğraştım. Heralde gün içinde gözünüzle o kadar baskı yaparak uğraşmıyorsunuzdur =D
 Soldaki ultra violet, sağdaki night star.

7 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan canım şu kalemlerin dört renginden birden aldım ama hala blog için resimleyemedim.
    Renkleri cidden güzel ama kalıcılığı kötüyse üzüldüm çünkü glimmerstick kalemler genelde kalıcı oluyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalıcılık konusunda kaleme yanlış yorum yazmışım,hatamı düzeltmemi sağladığın için teşekkürler canım ;)

      Sil
  2. rujlara cesaret edip alamıyorum ama 3 ojeyi de aldım ben geçen siparişimde.. yakında sürüp göstereceğim ben de..:-)) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler,senin paylaşımlarını da merakla bekliyorum :)

      Sil
    2. ama bence rujları mutlaka denemelisin,hem denemeye değecek kadar ekonomik hem de renk farkı hayal kırıklığı yaratacak dozda değil, ki kalıcılığını görünce beğenirsin diye düşünüyorum ;)

      Sil
  3. Avon rujlarini hic denemedim, genelde cildime iyi gelmiyor avon urunlerini ama rujlarini deniyecegim :))
    takibindeyim
    belleeamie.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil
  4. hayırlı olsun kuju
    canım güzel yorumun için teşekkür ederim
    öperimm=))

    YanıtlaSil