31 Temmuz 2012 Salı

burçlara göre hediye seçimi-alışveriş


Burcun;kişinin karakterini,tercihlerini etkilediğini düşünenlerden misiniz? Gelin o zaman burcunuza göre alışveriş yapmanız veya hediye alacağınız kişinin burcuna göre neler alabilirsiniz bir göz atalım ;)

Koç Burcu; coşkulu, neşeli ve hiçbir zaman vazgeçmeyen bir burçtur. Canlı renkleri seven koç burcu kadınına kırmızı renkte şal, aksesuar almanız, mutfak aksesuarları hediye etmeniz çok hoş olacaktır. Ayrıca oldukça bakımlı olan Koç burcu insanına traş seti-epilasyon seti alınabileceği gibi, aşırı hareketliliği seven koç burcu erkeğine araba aksesuarları, elektronik cihaz mp3 tarzı hediye de seçilebilir.
Yemek yemeyi seven Boğa Burçlarına, boğaz keyfine uyacak bir hediye seçebilirsiniz. Dış görünüşüne oldukça özen gösteren Boğa kadınına parfüm, vücut losyonu gibi ürünlerden oluşan kofre setlerden almanız yerinde bir karar olacaktır. Konforuna ve keyfine düşkün Boğa erkekleri için ise, okuma koltuğu, puf, ahşap şarap seti, şaraplık, çanta ideal hediyelerden olacaktır. Ayrıca dokunma ve koku duygusunu harekete geçirecek hediyeler de Boğa burcunu mutlu edecektir.

Meraklı, zeki, sosyal ilişkileri kuvvetli, değişken ruh haline sahip olan İkizler burcuna hediye almak özel bir beğeni seviyesine sahip olmayı gerektirir. Meraklı,araştırmayı seven ve sosyal ilişki düşkünü İkizler kadını için, bir etkinlik bileti, son çıkmış popüler bir kitap, ışıltılı kişiliğini gözler önüne serecek bir tişört, ruhları gezgin olduğu için gezi ve inceleme kitapları mükemmel hediye tercihi olacaktır. İkizler erkeği için ise,zeka oyunları,satranç-tavla setleri,maket araba,bilgisayar oyunları mükemmel bir seçim olur.Ne olursa olsun unutmayın,ikizler burcuna alacağınız hediye fikir ürünü,orjinal bir hediye olmalıdır.

Yengeç burcu;duygusal bir mizaca sahip olup, sadakatleri ve yaratıcılıkları ile de bilinir.Hassas ve romantik Yengeç kadınları için renkli abajurlar,ahşap eşyalar, incili takılar, dekorasyon kitapları,otantik müzik albümleri onları en sevindirecek hediyelerdendir. Sevdiklerine, evine düşkün Yengeç erkeğine ise, spor malzemeleri,hafta sonu kıyafetleri, müzik aletleri,fotoğraf çerçevesi veya albümü,evde uğraşabileceği aktiviteler (maket gemi,yapboz vs.) gibi hediyeler tercih edilmelidir.

Kendine güvenen,lükse ve kaliteye düşkün Aslan burcuna; ufak ama kalitesini belli eden hediye almanız yerinde bir karar olacaktır.Aslan kadınını cezbetmek için pırlanta, yüzük, kristal vazo,altın broş, deri çanta seçenekler arasında olabilirken, Aslan erkeği için ise puro ve sigara aksesuarı, şık kol düğmeleri,kaliteli bir ceket veya gömlek,kol saati mükemmel seçimler olacaktır.

Başak burcu; titiz, kuralcı ve düzenli olmasıyla bilinmektedir.Dolayısıyla bu burç insanı için seçilecek hediyelerin fonksiyonel olmasına özen gösterin.Kalemlik, mutfak-ev aletleri,kartvizitlik,kişisel gelişime yönelik kitaplar, çok amaçlı çantalar alınabilir. Başak erkeği ise saç-sakal traş-bakım ürünleri,şık bir gözlük,düzeni sağlayacak ajanda,hazır kutular, cd dolapları ,masa lambaları ile mutlu olacaktır.

Estetik zevki yüksek olan,uyumlu Terazi burcu kadını için her çeşit şamdan, mum ve mumluk, ponponlu terlikler, son moda elbiseler, küçük çanta, cüzdan, rengarenk hırkalar,porselen takımları ve kaliteli makyaj malzemeleri mükemmel bir seçenektir. Terazi erkeğine ise,dinlediği müzik grubunun son çıkan CD si,orjinal tablolar, cep bilgisayarı,müzik seti gibi hediyeler alınmalıdır.

Akrep burcu, her anını dakik yaşayan,tutkulu,sezgileri güçlü,sivri dilli hafiften cimri bir burçtur. Akrep kadını için ipek eşarp, onun tarzına uygun kıyafetler, büyük boy mumlar alabilir veya tutkularını hedef alan seksi çamaşırlar,oyuncaklarla kandırabilirsiniz.Akrep erkeğine ise korku, gerilim romanları,kamera ve avcılık merakını giderebilmek için av malzemeleri almanızda fayda var.Akrep burcunun siyah rengi seviyor olması nedeniyle, kıyafet alacak olursanız renkli tercihlerden kaçınmanızı öneririm.

Yay burçları;rahat,özgürlükçü,seyahat etmeyi seven kişilerdir.Onların özgür ruhuna uygun bir hediye gayet mutlu edici olacaktır.Seyahat ederken kullanabileceği eşyalar,egzotik bir tatil,valizler veya rahatlık düşkünlükleri nedeniyle spor kıyafetler bu burç için alınabilecek hediyelerdendir. Ayrıca özel olarak saklanmış şaraplar, fengshui felsefesine ilgi duyuyorsa bu felsefeye uygun kristaller, evcil hayvan da onları mutlu edecektir. Yay erkeği ise,pusula, matara, turkuvaz taşlı hediyeler,tuttuğu takımın aksesuarı gibi hediyelerle memnun olacaktır.

Oğlak burcu; sorumluluk sahibi,tutumlu ve işkolik bir burçtur.Kadınları şık ve klasik giyinir,stilettolar vazgeçilmezleridir.Yılan derisi veya rugan ayakkabı ve çantalara bayılırlar.Zamanı hatırlatacak şeyler onlar için değerli olabilir,zaman onlar için önemlidir. Erkekleri ise özel koleksiyon veya yılan derisi kayışlı bir saat,dolma kalemler veya takım elbiseler oldukça mutlu edici olabilir.Ayrıca genelde toprak tonlarında giyinmeyi seven Oğlak burçları,moda kurbanı olmamaya özen göstermekle birlikte son trendleri takip etmekten de geri kalmazlar.Spor ve trekking malzemelerinin yanı sıra antika eşyalar,saksı çiçekleri,markalı kıyafetler seçenekler arasındadır.

Kova burçları orjinal,değişken ve sıradışı insanlardır. Kadını da erkeği de salaş,renkli ve rahat giyinmeyi sever.Onlara alınabilecek en güzel hediye,onları şaşırtacak olan ve sunumu da orjinal olandır.En önemli ipucu,ne alırsanız alın mutlaka bir farklılık,orjinallik ekleyin içine ;) Bu arada kendi modalarını yarattıklarını,herkesin beğendiğini beğenmediklerini de ekleyelim.Çılgın,sıradışı çantalar oldukça ideal hediye olabilir. Kova erkeklerinin elektronik eşyalara düşkünlüğü bilinmekle birlikte, Kova kadınına soyut tablolar, kanyak-şarap takımı gibi sıra dışı hediyeler alabilirsiniz.

Balık burcu; hepimizin bildiği gibi duygusal bir burçtur.Merhametli ve kendisinden başka herkesi düşünen yapıya sahiptir. Bu burç ayakları yönetir,bu yüzden ayakları rahat tutacak her şey onları memnun edecektir.Örneğin kadınlara rahat topuklu botlar ve ayakkabılar,bu burcun erkekleri için de rahat ayakkabı alınması mümkün ;) Aromatik kokular, banyolarına koyabilecekleri tuzlar,aromalar ve duş jelleri de beğenileri arasındadır. Balık burcu kadınlarının kokoş olabilmesi nedeniyle, takılar kıyafetler ve parfümler ilgisini çeker.Tütsülere bayılırlar, masaj yapılmasını çok sevdikleri için bir spa masajı terapisi de alabileceğiniz orjinal hediyeler arasında.Romantik balıklar için aldığınız hediyelerde;çiçek desenlerini,dantelleri eksik etmeyin.Ayrıca sade aksesuarlar da hoşuna gidecektir.Balık erkeği için yağlı boya seti,belgesel koleksiyonu,sanat kitapları, fotoğraf makinası, kamera ve akvaryum en ideal hediyelerdendir.

Son söz: hediye alacağınız kişinin burcu ne olursa olsun,hangi hediyeyi seçerseniz seçin, o kişinin özel zevklerini, beğenilerini düşünerek aldığınızı belli edecek bir hediye olmasına özen gösterin,işte en kolay güzel hediye alma tüyosu ;)

9 yorum:

  1. koç burcuyum ama kırmızı renkten nefret ederim :D fekat diğer bütün özelliklerini hemen hemen taşırım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) renkler ve zevkler tartışılmıyor tabi ki ;)

      Sil
  2. ben de akrebim sevdiğimde ama hediye konusunda tutturamamışlar bence :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah hep tutmayanlar mı okuyor yahu bu yazıyı =D ben ikizler burcuyum ve cuk diye oturdu valla bana alınacak hediyeler ;)

      Sil
  3. akrebim ama uzaktan yakından hiç bişi benle ilgili değil. Hiç cimri değilimdir. Siyahı fazla sevmm.Ve asla dakik yaşamam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tek tek tespit edicem arızalı,uyumsuz burçları,sonra onlara özel post yapıcam =D

      Sil
  4. yayım, bana da uygun yazılanlar.

    YanıtlaSil
  5. Sizin verdiğiniz bilgiler sayesinde istediğim ürünü buypasa.com ‘dan alabilirim artık.

    YanıtlaSil
  6. Hangi burç olursa olsun hediye meselesi erkeklerin kabusu, kadınların olmazsa olmazı :) Hediye almak zor iş diyorsanız, yanılıyorsunuz. İşte hayatı kolaylaştıran birkaç sağlam alternatif http://www.nazarboncugu.com/sevgiliye-hediye.html

    YanıtlaSil