6 Haziran 2012 Çarşamba

kolaylıkla yapabileceğiniz saç modelleri

Selam gençler. Bir süredir bloga elimi süremedim. Bu aralar tatlı telaşeler içerisindeyim,şimdiden bu kadar ihmal ettiysem bundan bir ay sonra ne yaparım hiç bilemedim :) çok rağbet gören,ilgiyle takip edilen şu yazımda evde kolaylıkla yapılabilecek saç modellerinden bahsetmiştim. Öyle bir tesadüf oldu ki,bu yazıdan sonra ortalık saç örgüsü fotoğraflarından, saç modelleri postlarından geçilmez oldu =)
Şimdi de sırada, ben kendi işimi kendim görürüm, cesurum da zaten, düğün saçımı bile kendim yapabilirim diyen genç kızlarımıza yönelik saç modellerimiz var.

Dileyen özel gecelere giderken yapsın, düğün günü ona buna deli para bayılmak istemeyen, zaten kuaföre bi dolu para vercem bi de üstüne bahşiş alcaklar ne gerek var diyenler, cesur olanlar, el becerisine güvenenler için işte karşınızda evde yapılabilecek GELİN SAÇI modelleri :) Bu modeller salon, otel düğünlerinde olmasa da, özellikle kır düğünü gibi, salaş, doğal saç modellerinin uygun olduğu düğünlerde uygulanabilir ve mükemmel bir görüntü verir.
ben şahsen bir ikisini denemeyi düşünüyorum, bakarsınız üstesinden gelirim,belli mi olur =)

Özellikle bu model aşırı basit ve orjinal bir görüntüsü var ;)
Bu da benim gibi Yunan tarzını sevenlere gelsin :)
Kurdele görünümü veren bu modeli de çok fazla beğenen çıkacaktır ;)
Yine bir Yunan modeli olarak benim favori modellerimden,bilmem ki bunu yapacak kadar el becerisi var mı bende :)

Bu model de hem günlük hem de özel günler için kullanabileceğiniz,hatta duvağınızla uydurabilirseniz gelin saçı olarak dahi kullanabileceğiniz bir model ;)

Retro-vintage modellerin, modanın hastasıyım, saçım da böyle olmalı diyenleri de unutmadım. İşte bu model, vintage tutkunuzu karşılayacak, 60 ların havasını mükemmel yansıtan bir model ;)
Bu model de video başlığında Heidi Klum modeli diye geçiyor,o kadarını bilmem ama dağınık topuz sevenlere, doğal saçları tercih edenlere güzel bir seçenek ;) Ki bu da yine benim Yunan tarzı dediğim, o harika Helenistik modellere örnek. Bu postta ne kadar Helenistik hastası olduğumu gayet iyi izah ettim sanırım =D
Şimdilik bu kadar alternatif yeter sanırım,bu ev ödevlerine çalışın,bunları bir bitirin devamını vericem ben yine size =D

8 yorum:

  1. ben zaten bu hatunun saçlarına hastayım.ne kadar canlı ne kadar parlak saçları. daha önce de izlemiştim videolarından bazılarını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bu kızı ilk kez gördüm,benim favorim leila idi =D onun saçlarına hastaydım ama meğer takma saçmış,çok da doğal duruyordu oysa, belki bu da öyledir kimbilir =D

      Sil
  2. ne güzel bir post olmuş.dikkatle izliyorum canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok faydalı ve eğlenceli oluyor böyle postlar dimi,teşekkür ederim canım ;)

      Sil
  3. Sarı saçlı hatunun başka videolarını izlemiştim, maharetli olmak böyle bir şey olsa gerek :) Baştan ikinci videodaki saç modeline bayıldım deneyeyim onu bugün en iyisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle,el mahareti başka bir şey =D ben de paso yayınlıyorum bir oturup da yaa becerebiliyor muyum diye bakmadım,ha gerçi saçlar yeterince uzun mu o da tartışılır =D

      Sil
    2. Ben de yıllar yılı uzun kullandığım saçlarımı ani bir kararla kısa kestirdim şimdi bu videolarda hatunlar saçlarını haldur huldur örüyor ama ben örsem her taraftan saçlar fırlar :)

      Sil
  4. ben bunları yapamam ki:) Bende bloğuma beklerim.

    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil