20 Mayıs 2012 Pazar

sally hansen deneyimi

Herkesin delicesine övdüğü,yerlere göklere sığdıramadığı Sally Hansen Manicure Setini aşırı merak ettim ve tırnaklarımın son zamanlarda ciddi zarar görmesi,kırılmaktan öte artık yırtılma aşamasına gelmesi nedeniyle bir alıp denemeye karar verdim.

Limangoda indirime girdiğini görünce hemen almak için atladım ama alana kadar ne eziyetler çektim bir de bana sorun. Sonunda paketim geldi ve hevesle kullanmaya başladım,tam bir ay kesintisiz kullandım ve yorum yapmak için bunca zaman bekledim. Sonuç mu; REZALET!
serinin ilk ürünü Miracle Cure;adını Mucize Kür koymuşlar.İddiası da tırnakları aşırı güçlendireceği,kırılma problemini ortadan kaldıracağı.Tıpkı önerilen şekilde kullanmama rağmen,ürün sürdüğümün ertesi günü tırnaklarımdan soyulmaya,soyulurken de tırnakları da tabaka tabaka kaldırmaya başladı.Sözde kat kat soyulan tırnaklara çözüm olacaktı,daha da arttırdı.

 E Vitaminli Bakım Yağı tırnakları ve tırnak etlerini besleyeceğini,soyulan etleri,şeytan tırnaklarını ortadan kaldıracağını söylüyordu.Maşallah öyle besleyiciymiş ki,kullandıktan sonra şeytan tırnağı denen etler daha da arttı,parmaklarım deli gibi soyulmaya müsait hale geldi.
Kuaföre gitmeden evde manikür yapın sloganıyla satılan bu ürün ise,sözde kütikülleri yumuşatarak itmeyi,kendi kendine manikür yapmayı sağlayacaktı değil mi? Yine önerilen şekilde ve talimatlarla uygulamama rağmen, ne kütiküllerde yumuşama oldu,ne rahatlıkla itebildim,ne de kendi kendime mükemmel manikür yapabildim. Sonuç, yumuşamaması nedeniyle sert halde itilmek zorunda kalan, kızaran kanayan parmaklar...
Özetle; balon gibi şişirilen, parası karşılığı övülen her ürüne anında balıklama atlamamak lazımmış.
Şu an şahsi öneri üzerine Seche Vite Plus deniyorum tırnaklarımdaki kırılmalar için,bakalım aşırı moda olan bu ürünün ne gibi meziyetleri varmış,göreceğiz.
Bu arada,tırnaklarıma dair bunca sorundan sonra bir süre oje postu yapamayacağımı,süremediğimi anlamışsınızdır sanırım. Benim için çok zor geçiyor bu süreç,umarım en kısa zamanda yeniden dönebilirim oje postlarına.
Sizin mucizevi tırnak kürleriniz varsa onları paylaşmaya ne dersiniz ;)

2 yorum:

  1. canım bu 3 ürünün sende işe yaramamı ne garip oysaki ben senelerdir bunlarla maniküre gitmeden bu kadar güzel tırnakara sahibim. Yeni gördüm yazını bu bahsettiğin 3 ürün dünyada ödül almış ürünler ve araştır yazan herkes iyi yazar. bence hemen pes ettin :) Hepsini sonuna kadar tükettin mi peki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonuna kadar tüketemedim canım çünkü tırnaklarım ve özellikle parmaklarım daha kötü hal aldı,sağa sola takılan tırnaklar,soyulup da iğrenç görünen cilası,şeytan tırnağı ile dolu parmaklar falan derken eeehh yetti be diyip 2 ayın sonunda pes ettim canım :( ki iki ay da o kadar vaade güzel bir zaman gibi görünüyordu :(

      Sil