18 Nisan 2012 Çarşamba

Ajda Pekkan For Twist Plaj Koleksiyonu


Ajda Pekkan ne yapsa olay oluyor.Ama tanıtacağım plaj koleksiyonu ile üçüncü sezonuna giren Twist koleksiyonu şu ana kadar en çok ses getiren projesiydi. Kendi tasarımlarının da bulunduğu Ajda Pekkan For Twist Plaj Koleksiyonu bomba gibi düştü gündeme. Hala görmeyenler varsa, buyrun bakın bu yaz Twist kadınları Ajda' dan nasıl beslenecek ;)

Plaj Koleksiyonu'nunda sırtı çapraz iplerle bağlanmış fuşya ve siyah mayolar siyah kalın kemerler ile tamamlanırken, kırmızı ve siyah renklerdeki bikinilerde zincir detayı ile hareket kazanıyor. Havlu, mayo ve çantalarda kullanılan farklı renklerdeki yılan deseni ise iddialı bir görünüm sunuyor. Altın renkli troklar ve taşlarla süslenen plaj çantaları; ön bölümüne havlu bağlanabilen özel tasarımı, küçük eşyalar için hazırlanan cüzdanları ve kullanışlı tasarımlarıyla yaz günlerinin vazgeçilmezi olurken koleksiyon; kalın zincirli chunky bilezik ve kolyeler, altın rengi trok ve parlak taşlarla süslenmiş siyah ve bej renkli bilekliklerle tamamlanıyor. 
En dikkat çekici parçaları arasında; sadelikten hoşlananlar için siyah,  çarpıcı olmayı sevenler için renkli çiçek desenleriyle süslü ipek fuşya kumaştan hazırlanan hem plajda hem de gece giyilebilen şifon kimonolar yer alıyor. Koleksiyonun öne çıkan diğer parçaları; siyah veya beyaz uzun ve seksi file elbiseler; şık ve casual, çiçek desenli penye pantolonlar ve atletler; parlak ve göz alıcı taşlarla süslenen, bedeni sımsıkı saran siyah büstiyer; hem günlük kullanılabilen hem de mayo ile kombinlenebilen kol ve omuzları parlak işlemelerle zenginleşen şifon bluz; üzeri laklı, altın rengi aksesuarlı skinny Jean; omuzları açık beyaz gömlek; sırt kısmında ipler ve minik altın rengi halkalar bulunan, vücudu saran siyah bol paçalı tulum ve aksesuarlarla zenginleştirilmiş tişört altenatifleri olarak sıralanıyor.

 Bu mükemmel parçalar; limited edition olarak Mayıs ayında Twist severlerle buluşacak,bakalım kimler bu bebeklerden edinmeyi başarabilecek ;)

7 yorum:

  1. Wuu mayo harika görünüyor;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle,tüm koleksiyonu görmek için sabırsızlanıyorum :))

      Sil
  2. Hello! My first visit, will visit you again. Seriously, I thoroughly enjoyed your posts( really interesting blog). Congrats! Would be great if you could visit also mine... I wish you a wonderful day with very smiles and peace. Thanks for sharing!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo i am happy about your comment thank u :) will wait your next visits and comments,u can understand every post with translation ;) and i'll look over your blog sure ;)

      Sil
  3. selam,
    bloğunu yeni keşfettim tatlım ,takipdeyimmmm.....twist favori alışveriş markam,ajda ise idolüm....çok severim süper bir post....sevgilerr.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ajda pekkan kimin idolü değil ki :))teşekkür ederim beğenmene sevindim ;)

      Sil
  4. Twist ilk defa mı mayo tasarlıyor

    YanıtlaSil