20 Mart 2012 Salı

oje değil bu başka bir şey!-not a nail polish,it's a magic!

uzun zamandır dikkatimi çeken,yabacı bloglarda denk geldiğim ama bir türlü Türkiyede satışını duymadığım ve hatta internet sitesi bile olmayan bir markanın mükemmel ojelerini tanıtıcam size.  Aslında ona oje demek hakaret olur,bunlar ojeyse bizdekiler ne diyor insan :) İçindekilere de sim demek yetmiyor.Flakey denen ve en yakın "klean colors" markasında gördüğümüz türde, ama çok daha üstünü bir içeriğe sahip. Hem de 3-D imiş. Lafa gerek yok,fotoğraflar her şeyi anlatacak ne de olsa,3-D gözlüklerinizi hazır edin ;)

This is not a nail polish, it is a magic!this brand has 3-D glitter, told flakey. if these are polishes, how can i say "polish" to the others =D i couldn't find any information about Lynnderellas, couldn't find any e-shopping website :( these glitter polishes are not sold in Turkey,i don't know how to buy it.

 
 
 Edindiğim bilgilere göre; bu Lynnderella markası; sadece özel davetlilere açık olan bir blogda satılıyor ve satış sadece 30 dakikalığına yapılıyor,Türkiye' de böyle bir şey yapıldığını düşünemiyorum,blogun ağı iki saniyede çöker valla :)
Son söz olarak; gören duyan bulanların insanlık namına bana da haber vermelerini,hatta denk gelmişken,bi kaç tane de bana almalarını rica ederim,ödeşiriz merak etmeyin =D
Umarım bu görsel şölenden zevk almışsınızdır ;)

Ojeler sadece china glaze, opi, pastel, zoya, rimmel vs. den ibaret değil, bu alem bir hayli geniş, ilerleyen zamanda burada daha neler neler ne görsel şölenler göreceksiniz ;) (tabi yine ilginç bir takım tesadüfler yaşamazsak!)

Son sözün son sözü olarak; Fatih Terim ekolünden gelme ingilizcem için kusura bakmayın,o yurtdışındaki blog ziyaretçilere meramımı anlattığım kısım,tabi anlıyorlarsa :)

9 yorum:

  1. çok değişikmiş gerçekten ya,bulsam da alsam keşke :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla yazdığım gibi,alması bir hayli zorlu bir süreçmiş :) bize yutkunmak düşüyor sanki :D

      Sil
  2. HE HE :))
    BEN GAZA GELİP YAPMAYA ÇALIŞTIM BİLE :))
    SONUÇ AŞAĞIDA


    http://glitterwomen34.blogspot.com/2012/03/oje.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amanın meğer bi hayli bilen varmış,ama senin yaptıklarını görüntüleyemedim ve açıkçası bayaa merak ettim :)

      Sil
  3. BUNLARA ANCA KEDİ CİĞER İKİLİSİ EŞLİĞİNDE YALANARAKTAN BAKACAĞIZ KISACA :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet başka ihtimal yok gibi görünüyor, e-bay e düşmüşler,ama 41 $ fiyatla :(

      Sil
  4. BENİM YAPTIĞIM ANCAK BUNLARIN UCUNDAN GEÇER :))
    BLOGDA BENİM YAPTIĞIM OJE DİYE GİRERSEN GÖRÜRSÜN CNM BİDE YEŞİL YAPTIM O GÜZEL OLDU BENCE ONUDA YAKINDA KOYACAĞIM
    41 $ ALİX AVİENİ SATIN ALIRIM :)) YANİİİ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay evet şimdi görebildim,ilk deneme için gayet başarılı bence :) yenisini de bir an evvel paylaş,merak ettim valla :)

      Sil
  5. Sevgili Bizim Kız,
    Oje hayatımın olmazsa olmazlarından biridir.Hepsi birbirinden güzel ara sıra ben de bu şekilde kullanıyorum artık Türkiye'dede var hatta avm'lerdeki kioslarda bulabiliyorum onları...

    Not: blogunuzu çok beğendim. başarılar

    YanıtlaSil