16 Mart 2012 Cuma

evde yapılabilecek saç modelleri/ easy and different hair styles

Kızlar; yaklaşın buraya, size hayati bilgiler vericem :) Hepinizin hayatında en az 5 kez kuaföre gidip "bak şimdi saçıma dağınık topuz yapmanı istiyorum,ama kesinlikle kıro veya yaşlı bir görünüm olmayacak" diye sıkı sıkı tembihleyip en ufak detayı anlattığı, sonuçta da görümcesinin düğününe giden elti misali veya 45 lik emekli öğretmenler gibi saç modeli yapıldığını gördüğünüz, yap-boz gibi saatlerce uğraşmışsınızdır :) bu post ile; artık özel gün ve geceler için kuaföre gitme gibi bir zorunluluğunuz kalmayacak, hem kafanıza göre şekil verebileceksiniz, hem de kuaföre vereceğiniz para cebinize kalacak,daha ne olsun =)
o zaman hemen modellerimize geçelim.


You don' t need to spend lots of money to the coıffeurs. With these tutorials; you can do lots of hair styles when you are going to prom, wedding, engagement, parties etc. Do the best, do your wedding hair by your self :)  


ilk olarak benim çok beğendiğim, yapımı oldukça basit,dilediğiniz bir saç aksesuarı ile yapılan bu topuzu yayınlıyorum:

Bu modelde örgü de olması nedeniyle klasik topuzlardan daha farklı,daha neşeli bir model,kesinlikle denenmesi gerekiyor ;)
Ben şahsen bu alttaki modeli becerebilecek kadar yetenekli bulmuyorum kendimi,ama yapabilene de en sağlamından bir helal olsun derim :)
Bu video ve saç modelinin adı ise bir hayli ilginç,işte karşınızda yapmak isteyenler için Sexy Bed Hair :)
veeee OMG! Serena' nın hasta olduğum,sürekli google görsellerde aradığım White Party saç modeli,meğer bunu da denemişler,bizim de yapabilmemiz için tutorial yapmışlar :) XOXO kızlar =D (umarım aranızda benim gibi Gossip Girl hayranları vardır da bu konuşma tarzını anlayan birileri çıkar =) ) Bu arada bu modeli yapabilen arkadaş; artık kendini aşmış,Nirvanaya ulaşmış demektir.
Serenanın olduğu yerde Blair olmazsa, o işten bir hayır beklemem ben arkadaş :) buyrun bu da Blair modeli!
Bu sezon Bohem tarzın moda olacağı tüyosunu vererek size hemen bu tarza uygun bir at kuyruğu modeli de gösterelim ;)
Ve yine örgü ile topuzun birleştiği bir model,ama bu çok daha sıra dışı, çok daha orijinal,sebebi ise her zamankinin aksine örgünün alt kısımda topuzun ise üstte olması ;) Bu model de düğün,nişan vs. gecelere giderken yapılabilir ;)
Saçlarım bugün öyle kirli ki şekle girmiyor/ıslak saçları iki dakikada ne yapsam da bir an evvel çıksam sorunlarınıza da çözüm getirmezsem olmaazzzzz,ve işte belki de günlük hayatta en çok başvurmak isteyeceğiniz,ihtiyaç duyacağınız video,burda ıslak,kirli saçlara 10 dakika gibi kısa bir sürede nasıl şekil verileceğine dair 5 farklı model verilmiş
Kimbilir,bu videolardan saç yapma konusunda uzmanlaşarak düğününüzde kendi saçınızı kendiniz yapmak bile isteyebilirsiniz :) bakın onun da çözümü düşünülmüş ve gelin saçı olarak kullanılabilecek model gösterilmiş
Umarım kendinize yakışacağını düşündüğünüz,kesinlikle yapmalıyım dediğiniz bir model bulmuşsunuzdur. Bulamadıysanız da ne tarz aradığınızı yazarsanız bir sonraki saç modelleri postunda size de faydası olacak şeyler paylaşabiliriz.
Son olarak; size kolay gelsin, elinize kuvvet,maşanıza,spreyinize sağlık kızlar =D

22 yorum:

  1. Ayşenur bunlar gerçekten harika.Tam aradığım şey. Doğa'nın saçında bol bol denerim.
    Hasibe

    YanıtlaSil
  2. veeee OMG! Serena' nın hasta olduğum,sürekli google görsellerde aradığım White Party saç modeli,meğer bunu da denemişler,bizim de yapabilmemiz için tutorial yapmışlar :) XOXO kızlar =D

    Nece konuşuyorsunuz siz, Türkçe desen değil İngilizce desen değil. Özenti ergen kızlar gibi konuşmanız pek hoş görünmüyor. Dış görünüşe bu kadar önem veriyorsunuz, dil de bir dış görünüştür ve siz berbat görünüyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eda Hanım eğer biraz blogumu inceleseydiniz mecbur kalmadıkça yabancı kelimeler kullanmadığımı,Türkçeyi düzgün kullanmaya özen gösterdiğimi fark ederdiniz.tek bir yazı üzerinden böyle bir kanıya varmanız normal tabi,ama Gossip Girl dizisini izleyen kişiler bu konuşma şeklinin diziden alıntı olduğunu,ona ithafen öyle konuştuğumu anlayacaktır,siz anlamamışsınız,önemli değil ne yapalım.

      Sil
    2. bence harika zaten böyle bişeye ihtiyacım vardı.annemle izleyince annem zaten önce saç delisiydi dahada delirdi diye düşünmüştür belki keşke okul için veya günlük hayat için kolay saç modelleri olsaydı mine

      Sil
  3. Merhabalar. Bu saç modelleri bir harika. Çok hoşuma gitti , artık kuaföre gitmeme gerek kalmadı. Bütün modelleri yapabiliyorum. Bu siteyi çok seviyorum. Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu kadar çok işinize yaramasına çok sevindim,kuaföre bir dolu para vermeye ne gerek var dimi ama =) bu ilk yazıydı,buna benzer 2 tane daha yazı paylaştım bir sürü model içeren,onlara da mutlaka bakmanı öneririm ;)

      Sil
  4. Vestel Klima Servis olarak verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederiz. Çalışmalarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil
  5. Benim sık takip ettiğim ve saç modelleri ni gayet iyi anlatan bir site var. Ama burada da güzel açıklamalar ver teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Bu modeller çok güzel ancak biraz daha kısa saç modelleri hakkında birşeyler paylaşırsanız çok sevinirim. =)

    YanıtlaSil
  7. Bence Blair modeli süper.Bende bayılırım Gossip Girl'ü bende izlerim.O saçı okulda yaptım herkes nasıl olduğunu sordu.Aslında o kadar basit ki.Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. az biraz el becerisi ile hepsi yapılabiliyor ;)

      Sil
  8. TÜRKÇE SESLENDİRME OLMASINI İSTERDİM.SAÇLAR HARİKA BENDE KISA SAÇ MODELLERİ İSTİYORUM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kısa saç modelleri benim de uzun zamandır aklımda en kısa zamanda yapacağım ;) bu tarz videoları türkler pek çekmiyor,bulursam onu da paylaşırım,ama görsel yetiyor bence bu konuda :)

      Sil
  9. benim bildiğim www.sacvideolari.com diye bir web sitesi var ve içinde çok güzel saç modelleri mevcut. bence mutlaka göz atın...

    YanıtlaSil
  10. harika bir paylasım olmus ama bu kdr yetenekli olsam daha ne isterim ki ben yahu :)

    YanıtlaSil
  11. savideoları.com adresini ziyeret ettim sonra araken size rast geldim gerçekten modeller çok güzel fakat türkçe olsaydı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonuçta önemli olan yapılışını görmek değil mi,görüntüler de hayli iş görüyor,Türk videolarında pek fazla model yoktu çünkü :(

      Sil
  12. merhaba öbür yayınladklArınıza nasıl bakabilirim yardımcı olurmusun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağ taraftaki etiketlerden saç modelleri etiketine tıklayarak diğer postlara da bakabilirsiniz veya en üstteki bizim kız yazısına tıklayarak bütün postları inceleyebilirsiniz ;)

      Sil
  13. My partner and I stumbled over here coming from a different
    website and thought I might as well check things out.
    I like what I see so now i'm following you. Look forward to looking over your web page repeatedly.


    Check out my homepage :: bet angel

    YanıtlaSil
  14. kısa saçlar için modeller de koyarmısınız?

    YanıtlaSil