18 Temmuz 2014 Cuma

Mekan Önerisi: Therapia Garden


Öyle bir yere gitsek ki, hem güzel yemekler yesek, hem manzara olsa hem de ekonomik olsa diyorsanız sizlere harika bir yeri tanıtacağım. Arkadaş grubumuzla geçen hafta gittiğimiz Therapia Garden bu aradığınız özelliklerin tamamına sahip.

11 Temmuz 2014 Cuma

Hiç Adriana Lima kadar güzel hissettin mi? Hemen karar verme. Denemeden bilemezsin!


Hayatın boyunca birçok güzellik malzemesi kullandığını ve çok azından memnun kaldığını biliyoruz. Çünkü hiçbir güzellik malzemesi, içindeki doğal güzelliği ön plana çıkarmaz. Emin ol, hissettiğin kadar güzelsin! Veet olarak seni en güzel neyin hissettireceğini düşündük ve her duruma özel Veet ürünleri geliştirdik.

4 Temmuz 2014 Cuma

Ear Jacket modası


Gün geçmiyor ki yeni bir moda akımı dört bir yanımızı sarmasın. Geçen yaz kulağı üstten saran ear cuff denilen küpeler moda iken bu sene ise ear jacket denilen küpeler moda oldu. Henüz çevremizde çok sık karşılaşmasak da pek yakında herkes bu modaya akın edecektir.
Efenim ear jacket dediğimiz küpe de normal küpe gibi kulak deliğine geçiriliyor ancak küpenin bir diğer yarısı kulak memesinin altından-kulağın arka tarafından görünüyor.

2 Temmuz 2014 Çarşamba

Yaza uygun rengarenk nailart örnekleri


Nail art ın zamanı mekanı yok aslında, ama en çok da yaz aylarına yakışıyor sanki. Havalar ısınınca insanın içi kıpır kıpır oluyor, rengarenk olmak istiyor. Neon, pastel renklerle yapılmış uygulamalı nailart örneklerini sizler için derledim. Görünüşü ve uygulaması hayli kolay, size kalan aralarından seçip beğenip yapmak ;)