25 Eylül 2012 Salı

Flormar Duo Chrome serisi!

uzun bir süre sonra oje yazısı yazıyorum.bu süre içerisinde tırnaklarımı bol bol dinlendirdim ve mükemmel renklerle geri döndüm,mesela bu dehşet Flormar Duo 2X Chrome serisi!
China Glaze' in Bohemian koleksiyonunun tıpkısının aynısı,sadece daha ekonomik :)

21 Eylül 2012 Cuma

BLOG YAZARI OLMAK,SORUMLULUKTUR.


Son yıllarda hayli rağbet gören, ilgiyle takip edilen bloglar ve gün geçtikçe artan blog yazarları hepimizin malumu. Yalnız görünen o ki, bloglar konusunda en büyük yanılgı onların yalnızca süs püs, gezme tozma, makyaj giyim kuşam konularıyla ilgilendiğidir. Esasen bir çok blog yazarı da bu yanılgıya düşmekle birlikte, nadiren, toplumsal bilincin uyandığı zamanlarda sosyal sorumluluk projelerinin duyurulmasında yer almışlardır. En belirgin örneği kanser hastası olan Gamze Akbaş örneğidir. Gamze Akbaş' ın uygun iliği bulabilmesi için tv lerde olduğu gibi bloglarda da duyurular yapılmış, konu gündemde tutulmuştur.
Bu örnek blog yazarlarının elinde nasıl büyük bir imkan olduğunu, küçük büyük topluluklara ulaşabilme, hitap edebilme imkanı sayesinde belli konuları duyurabilme fırsatları olduğunu ortaya koydu.

16 Eylül 2012 Pazar

olmak istediklerimiz


zaman zaman aklıma esen, OLMAK İSTEDİKLERİM vardır. Kimi zaman bu bir meslektir,kimi zaman kişi,kimi zaman da tarz. Yapına uymadığı,zamanına ters düştüğü veya hayatınla alakası olmadığı için hiçbir zaman yapmazsın ama hep olmak istersin. Bu bir ahlanma,sızlanma,halini sevmeme değildir. Ama o OLMAK İSTEDİĞİN kişi,tarz veya meslek olsa süper olurdu diye düşünürsün. Mesela bu postta; bu tarza sahip olmak isterdim denilebilecek görselleri bir araya getirdim. Sen de onlar gibi 7/24 böyle tarz sahibi bir şekilde gezmek istemez miydin :)

7 Eylül 2012 Cuma

atıkları değerlendiriyor musunuz?

"Blogger Olmak Sorumluluktur" sloganı ile devam ettirdiğim sosyal sorumluluk projelerinde bu günün konusu atıklarınızı nasıl değerlendirdiğiniz. Gelin biraz da ciddi konulardan konuşalım. Sahi siz atıklarınızı değerlendiriyor musunuz? Yoksa adı üstünde ATIK deyip elinize geçeni çöpe mi atıyorsunuz? Dünyamızın günden güne kirlendiği, yıkımın ve zararın her an arttığı günümüzde; Tüketmenin zorunluluk haline getirildiği, tüketirken yarınların düşünülmediği, hiçbir üretim olmadan bilinçsizce ve şuursuzca mütemadiyen tüketim çılgınlığının yaşandığı şu yüzyılda, BİRAZ BİLİNÇLİ OLALIM LÜTFEN isyanı ile herkese önerdiğim bir kaç atık değerlendirme yöntemini sizlerle paylaşmak istiyorum.

4 Eylül 2012 Salı

Blogger Olmak Sorumluluktur.


Blogum dergisini hala duymayan var mı? Sanmam ama ben yine de ufak bir açıklama yapayım. Blogum Dergisi ücretsiz ve online okunabilen bir dergi olup, özgün blog yazarlarının makalelerine yer vermektedir. Bu çalışma kapsamında Blogum dergisinin Eylül sayısında konuk yazar oldum ve bu postla aynı başlığı taşıyan "Blogger Olmak Sorumluluktur" başlıklı yazımı sizlerin beğenisine sundum.
Yerinizde olsam hemen burdan okumaya başlardım ;)